Gomis attı Aslan liderlik koltuğuna oturdu!

Gomis attı Aslan liderlik koltuğuna oturdu!
Galatasaray, sahasında konuk ettiği İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar Süper Lig'in yeni lideri oldu.

Galatasaray, Dünya Kupası arasının ardından çıktığı ilk resmi maçta Nef Stadyumu''nda İstanbulspor''u konuk etti. Mücadeleye etkili bir oyun ile başlayan sarı-kırmızılılar, ilk yarıda Gomis''in bulduğu 2 gol ile devreye 2-0 üstünlükle girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında birçok gol pozisyonundan yararlanamayan Galatasaray, maçın son dakikalarında korku dolu anlar yaşadı. 82. dakikada Mehmet Yeşil ile ağları havalandıran İstanbulspor farkı tek gole indirdi. Maçın normal süresine 10 dakika eklenmesiyle birlikte yaklaşık 20 dakika boyunca süren İstanbulspor''un olağanüstü baskısından bir gol çıkmadı. Konuk ekip maçın uzatma dakikalarında yüzde yüzlük bir gol pozisyonundan da yararlanamadı. Karşılaşmanın son düdüğünün çalmasıyla birlikte Galatasaray, 30 puana ulaşarak Süper Lig''de zirvenin yeni sahibi oldu.

TORREIRA''NIN KARTI OKAN BURUK''U ÇILDIRTTI

89. dakikada oyundan çıkacakken hakemin ikazlarına uymayan ve yanlış bölgeden çıkış yapmak isteyen Torreira sarı kart gördü. Uruguaylı orta saha oyuncusu kart sınırında olduğu için Perşembe günü oynanacak Sivasspor-Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Torreira''nın gördüğü kart sonrasında sinirlenen Okan Buruk, yanına gelen oyuncusuna "neden kart gördün" şeklinde sitem etti. Torreira''nın gördüğü sarı kart sosyal medyadaki taraftarlar tarafından "Yılbaşı öncesi Sivas''a gitmemek için bilerek ceza aldı" şeklinde yorumlandı. 

GOMİS ÖNCE SEVİNDİRDİ SONRA SAÇ BAŞ YOLDURDU

Galatasaray''ın 37 yaşındaki Fransız forveti Bafétimbi Gomis, attığı 2 gol ile takımına büyük katkı verirken, 2-0''lık skorun ardından üst üste kaçırdığı net pozisyonlar ile Galatasaray taraftarına saç baş yoldurdu. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar