Gazeteci Murat Ağırel duyurdu: Tuzlaspor hakkında soruşturma başlatıldı

Gazeteci Murat Ağırel duyurdu: Tuzlaspor hakkında soruşturma başlatıldı
Gazeteci Murat Ağırel, Halk TV'de Tuzlaspor ile ilgili anlattıkları hakkında savcılık tarafından çağrıldığını söyledi. Ağırel, Tuzlaspor hakkında soruşturma başlatıldığını da duyurdu.

Araştırmacı-Gazeteci Murat Ağırel, Tuzlaspor’la ilgili “passolig ve kaçak bahis” iddiaları hakkında savcılık tarafından çağırıldığını açıkladı.

“Bildiklerimi ve elimdeki belgeleri kaynağımı açıklamadan savcılığa verdim” diyen Ağırel, Tuzlaspor hakkında soruşturma başlatıldığını da duyurdu.

1699525321961-sdf.jpg

Savcılık tarafından bilgi aktarımı için çağrıldığını duyuran Ağırel sosyal medya hesabından şunları yazdı:

“Salı günü HalkTV'de ‘Kayda Geçsin’ programında Tuzlaspor ile ilgili anlattıklarım hakkında savcılık bilgi almak için çağırdı. Bildiklerimi ve elimdeki belgeleri kaynağımı açıklamadan savcılığa verdim. Böylelikle Tuzlaspor’a da soruşturma başlatıldığını öğrendim. Kamuoyunun takdirine...”

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Murat Ağırel, geçtiğimiz hafta Halk TV’de Tuzlaspor Kulübü hakkında bir olayı gündemine taşımış ve iddia spor kamuoyunda tartışma yaratmıştı. Tuzlaspor gündeme, hem geçtiğimiz yıl hem de bu sene Passolig'dee,17 bin TL, 21 bin TL, 35 bin TL ve 50 bin TL gibi rakamlara bilet sattığı ve biletlerin çoğunun satılmış görülmesine rağmen tribünlerin bomboş ol görünmesiyle gelmişti. Ağırel yazısında bu durumu hatırlatarak, aynısının Erzurumspor maçında da yaşandığını ortaya çıkarmıştı. Ağırel, Trendyol 1. Lig takımlarından Tuzlaspor'la ilgili iddialarına devam etmiş, Tuzlaspor Başkanıyla yaptığı görüşmenin detaylarını anlatmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar