Bayern Münih yenilgisi sonrası Okan Buruk çıldırdı! Hakeme çok ağır küfürler

Bayern Münih yenilgisi sonrası Okan Buruk çıldırdı! Hakeme çok ağır küfürler
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçında Bakambu'nun attığı gol sonrası hakeme verdiği tepki dikkat çekti.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Bayern Münih’e 2-1 mağlup oldu. Mücadelede sarı-kırmızılıların bir golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken, 90+3. dakikada atılan tek golle maç tamamlandı. Bakambu’nun golünün ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un hakem Antonio Emanuel Carvalho Nobre’ye küfür ettiği görüldü.

Buruk’un hakeme dönerek "Ofsayt verin o..ç..." dediği anlar sosyal medyada gündem olurken maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, hakeme isyan etti.

"OYUNCULARIM EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTI"

Basın toplantısında konuşan Okan Buruk, "Bizim için en neti Davies ikinci sarı karttan kırmızı kartı görseydi, çünkü hakemin faulü verdikten sonra ikinci sarı kartı göstererek kırmızı kartı göstermesi gerekirdi. İlk yarıda daha basit bir pozisyonda Abdülkerim’e sarı kart çıkartmıştı. Golden önce yine Barış’a yapılan faul var. Devamında Davinson’un topa dokunuşu var. İlk defa Şampiyonlar Ligi’ne çıkan bir hakemdi. Hatalar yapması normal. Genel olarak biz oyun içerisinde istediklerimizi yapmaya çalıştık. Sayılmayan bir golümüz oldu. Öne de geçebilirdik, maçı da kazanabilirdik. Rakibimizin daha da büyüteceği bir skor da olabilirdi. Oyuncularımın iyi bir performans sergilediğini düşünüyorum. Bu tür takımlara karşı oynamak çok zordur. Oyuncularım en iyisini yapmaya çalıştı. Rakibimizi galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Oyuncularıma da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

"HAKEMİN HATA YAPTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Maçım hakemi için de konuşan Okan Buruk, “Faulü veriyorsa ikinci sarı karttan kırmızı kart vermesi gerekirdi. Maç tamamen değişebilirdi. Gol öncesi de bir hata yaptı. Hakemin iki tane büyük skoru etkileyecek hata yaptığını düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar