Gayrimenkul Danışmanı Murat Gültekin açıkladı: En çok bu 3 şehrin arazisi değerlenecek, yatırım yapan paraya para demeyecek

Gayrimenkul Danışmanı Murat Gültekin açıkladı: En çok bu 3 şehrin arazisi  değerlenecek, yatırım yapan paraya para demeyecek
Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, yakında arazi konusunda çok değer kazanacak illeri açıkladı.

ÖZLEM BARAN-GÜNBOYU

Murat Gültekin yaptığı açıklamada, "Belki 100 kere yazdım ama tekrar yazıyorum; Bu arazi bölgeleri gelecekte altından bile daha değerli olacak. Atın fava bekleyin" dedi.

YouTube kanalı aracılığıyla programlar çeken Ferda Yıldırım’ın son programında Manisa ile ilgili söylenenler çok konuşulacak… Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, programda Manisa’nın toprak yatırımı konusunda en önemli illerin başında geldiğini ifade etti.

Gültekin, toprak yatırımı konusunda en önemli üç ili Manisa, Nevşehir ve Niğde olarak sıraladı.

Gültekin şöyle konuştu:

"Niye Manisa? Manisa İzmir’e komşudur. İstanbul için Tekirdağ, Kırklareli neyse Manisa da İzmir için aynı şeyi ifade eder. Toprak yatırımcısının çoğunun algısı şudur; Alacağım, yatırım yapacağım yer ya gözümün önünde olsun ya da bana yakın olsun. Yatırım için alayım ama yarın bir gün belki ev yapmak isterim. İzmir’den de çok kopamam. Bu şekilde düşünenlerin en önemli adresi Manisa."

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar