Galatasaray'ın yıldızı Icardi eşi Wanda Nara'nın yatakta çıplak fotoğrafını paylaştı!

Galatasaray'ın yıldızı Icardi eşi Wanda Nara'nın yatakta çıplak fotoğrafını paylaştı!
Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Wanda Nara’nın yatakta çıplak halde uzandığı fotoğrafı paylaşıp kısa sürede silen Mauro Icardi sosyal medyayı adeta yerinden oynattı.

Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile barıştığı anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “''Eşim, tek aşkım, kraliçem, çocuklarımın annesi. Seni seviyorum ve hayatım boyunca da seni seveceğim kraliçem'' notunu düşerek düşman çatlattı.

Icardi eşi Nara için kişisel Instagram hesabından şunları söyledi:

''O, karım, tek aşkım, bu hayat alemindeki kraliçem, kızlarımın annesi... Seni seviyorum. Milyonlarca güzel şey yaşadığımız, 10 yıllık aşk, kıskançlıklara, kötü hislere, hakaretlere karşı savaşmak, sana sahip olmak ve bugün olduğumuz şey olmak için kendimizden ne kadar verdiğimizi sadece bizim bildiğimiz bu trene binmek isteyen birçok ''palyaçoyu'' alçalttık. Seni seviyorum ve seni hayatım boyunca seveceğim güzel Kraliçem!''

Sezon başında Galatasaray''a gelerek tüm sarı-kırmızılıları kendisine hayran bırakan Mauro Icardi özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Icardi geçtiğimiz gün Simge Sağın''ı etiketleyerek paylaşım yapmış; bunun üzerine Simge Sağın Icardi''yi alıntılamıştı.

İkili birbirini takip etmeye başlamıştı. Hatta Simge Sağın Beşiktaş''ı takipten çıkmıştı. Tüm bu olaylar "Yeni bir aşk mı doğuyor?" sorularını akıllara getirmişti.

İkili birbirini takip etmeye başlamıştı. Hatta Simge Sağın Beşiktaş''ı takipten çıkmıştı. Tüm bu olaylar

Fakat Icardi''nin Wanda Nara ile paylaşımları bu dedikodulara son noktayı koydu.

Mauro Icardi kısa süreliğine de olsa Wanda Nara''nın iç çamaşırıyla yatakta yattığı anları hikayesinde paylaştıktan kısa bir süre sonra paylaşımı sildi.

 

 

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar