Galatasaray arefeyi gösterdi bayramı yaşatmadı!

Galatasaray arefeyi gösterdi bayramı yaşatmadı!
Süper Lig'in 22. haftasında Ümraniyespor'u konuk eden Galatasaray, maç boyu zorlu dakikalar yaşamasına karşın 3-2'lik skorla galip gelmeyi bildi. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla Süper Lig'de üst üste 11 galibiyet alarak kulüp rekorunu kırdı.

Süper Lig''de heyecan 22. haftanın karşılaşmalarıyla devam etti. Ligde üst üste 10 maç kazanarak liderlik koltuğundaki yerini kimselere bırakmayan Galatasaray, alt sıra takımlarından Ümraniyespor''u konuk etti. 

Karşılaşma beklenenin aksine Ümraniyespor''un üst üste net pozisyonlarıyla başladı. Henüz ilk dakikalarda çok net bir gol pozisyona izin vermeyen Fernando Muslera, 11. dakikada Umut Nayir''in vuruşu karşısında çaresiz kaldı ve Ümraniyespor 1-0 öne geçti. 

Üstünlüğünün ardından geriye yaslanmayan Ümraniyespor, ilk yarıda Geraldo''nun etkili oyunuyla çok net gol pozisyonlarına girdi. Son vuruşlarda başarılı olamayan Ümraniyespor hücumcuları farkı ikiye çıkarma fırsatını geri tepti.

ABDÜLKERİM GOLLE DÖNDÜ

Ligin ilk haftalarında sallantılı bir performans gösteren Abdülkerim Bardakçı, son maçlarda taraftarın sevgilisi haline gelmiş durumda. Savunmadaki başarılı müdahalelerine karşın, Bardakçı, hücum aksiyonlarında da sürekli olarak aktif bir rol oynuyor. 32. dakikada duran toptan ağları havalandıran Bardakçı, Nef Stadyumu''nda eşitliği sağladı. 

Ancak Galatasaray''ın beraberlik sevinci fazla uzun sürmedi. Golden 7 dakika sonra Ümraniyespor''da bu kez Oğuz Gürbulak sahneye çıktı ve yeniden takımını öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı bu skorla biterken Ümraniyespor, devre arasına skor avantajını yanına alarak girdi.

ICARDI BOŞ GEÇMİYOR

Son haftalarda üstün performansıyla Galatasaray taraftarının ayakta alkışladığı Arjantinli yıldız forvet, Süper Lig''de boş geçmemeye devam ediyor. 60. dakikada sarı-kırmızılıların bulduğu penaltı vuruşunu ''panenka penaltısı'' kullanarak gole çeviren Icardi, tribünlere de özgüven aşıladı. 

KIRMIZI HER ŞEYİ TERS TÜZ ETTİ

2-2''lik skorda dengede seyir eden oyun Durel Avounou''nun ikinci sarı kart ile oyun dışı kalmasıyla bambaşka bir hal aldı. 10 kişilik Ümraniyespor, güçlü rakibi karşısında direnmeye çalışmasına karşın sahneye yeniden Mauro Icardi çıktı. Çok şık bir kafa vuruşuyla takımının 3. golünü atan Icardi, sarı-kırmızılılara 3 puanı getiren isim oldu.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar