İcardi'nin cesur yatak pozundan sonra Simge'den olay olacak paylaşım!

İcardi'nin cesur yatak pozundan sonra Simge'den olay olacak paylaşım!
Mauro İcardi, geçtiğimiz günlerde Simge Sağın ile takipleşmeye başlamıştı. Çıkan aşk dedikodularının ardından İcardi, eşi Wanda Nara’nın çıplak halini paylaştı. Sosyal medyada çok konuşulan paylaşımının ardından şarkıcı Simge de manidar bir paylaşımda bulunarak hikayesine, 'Ne güzel yalanmış, ne güzel inanmışım” sözleri ise yakışıklı futbolcuya gönderme olarak algılandı.

Simge Sağın''ın şarkısı ''Aşkın Olayım'' ile tribünlere çağırdığı Mauro Icardi, ünlü sanatçıyı etiketleyip sosyal medya hesabından bu parçayı paylaşmıştı. Yıldız futbolcuyla takipleşmeye başlayan Simge Sağın ise kalp emojisiyle cevap vermişti.

Mauro Icardi, Wanda ile geçirdiği gecenin ardından ses getiren bir paylaşım yaptı. Wanda''nın yatakta çıplak şekilde uzandığı anı görüntüleyen Icardi, bunu hikayesine ekledi. Gelen tepkilerin ardından golcü futbolcu hikayeyi kaldırdı.

 

Icardi''nin Wanda ile cesur yatak pozundan sonra Simge''den manidar paylaşım

Wanda Nara için "Hayatımın kadını, hep seni seveceğim" diyerek aşkını haykırdı.

SİMGE''DEN MANİDAR PAYLAŞIM

Ünlü şarkıcı Simge Sağın ise araba yolculuğu sırasında sosyal medyadan kendisine ait olan bir şarkıyı paylaştı. Simge''nin, "Ne güzel yalanmış, bir güzel inanmışım" sözlerinin olduğu kısmı vurgulaması dikkat çekti. Zamanlaması manidar olan bu paylaşım için sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı.

Bazı sosyal medya kullanıcılarından gelen yorumlar.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar