Galatasaray'da imza şov başlıyor: RAMS Park'ta yıldızlar geçidi

Galatasaray'da imza şov başlıyor: RAMS Park'ta yıldızlar geçidi
Sarı kırmızılılar bugün RAMS Park'ta, binlerce taraftarı önünde bir imza töreni ve antrenman gerçekleştirecek.

İREM GÜL-GÜNBOYU

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu 2. maçında, Zalgiris Vilnius ile yapacağı maç öncesi, taraftara açık bir imza töreni ve antrenman yapacak.

Sarı kırmızılılar Zalgiris ile ilk maç 2-2 berabere kalmıştı.

İmza töreninde yeni transferler Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu ve Angelino, taraftarın önünde imzayı atacak.

Aktarılan bir diğer bilgiye göre ise Manchester United forması giyen Fred'in de imza töreninde açıklanabileceği kaydedildi.

Sarı kırmızılı kulüp imza törenini şu sözlerle duyurdu:

"Galatasaray, bir kez daha taraftarı ile buluşuyor. Galatasaray, Zalgiris Vilnius karşılaşması öncesinde, 30 Temmuz Pazar günü imza şov ve antrenmanı taraftara açık olarak saat 19.05'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ ta gerçekleştirecek.

Kombine ve loca sahipleri ücretsiz katılabilecek

2023-2024 Kombine, Vip kombine, Loca sahipleri Antrenman etkinliğine ücretsiz olarak katılabilirler. Batı Tribünü kapalı olacağı için, Batı tribününden kombinesi olan taraftarlarımız Doğu/Kuzey ve Güney tribünlerine giriş yapabilirler.

Biletler, 29 Temmuz 2023 Cumartesi günü, saat 11.00'de www.passo.com.tr ve passo uygulamasından ücretsiz olarak satışa sunulacaktır.

Ayrıca, Taraftarlarımız 30 Temmuz Saat: 10.00'dan itibaren Aslanlıyol bilet satış gişelerinden de ücretsiz bilet satın alabileceklerdir.

Antrenmana katılım göstermek isteyen Loca sahiplerinin maçtan önce vipbox@galatasaray.org adresine mail atmalarını rica ederiz."

Resim

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar