Ali Koç cesur değilsin diye hedef almıştı: Aziz Yıldırım'dan yıldırım hızında yanıt geldi

Ali Koç cesur değilsin diye hedef almıştı: Aziz Yıldırım'dan yıldırım hızında yanıt geldi
Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç'un kendisi hakkında söylediği sözlere aynı gün yanıt verdi.

DENİZ DALLI-GÜNBOYU

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde dün, Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, yüksek divan kurulu üyeleri ve Sarı-lacivertli kulübün üyeleri katıldı.

Öte yandan Fenerbahçe Futbol A Takım Teknik Direktörü İsmail Kartal da olağan yüksek divan kurulu toplantısında yer aldı.

Kurulda söz alan Ali Koç önemli açıklamalarda bulundu.

Koç, konuşmasında Aziz Yıldırım'a sert sözlerle yüklendi.

Ali Koç şunları söyledi:

"Eski başkanımız, zaman zaman söylemleriyle ya da yancılarının söylemleri ile camiaya ayar vermeye çalışıyor. Aziz Yıldırım, yanındaki yancılarıyla birlikte küçük bir hayal dünyasının içinde yaşıyor. İnanın bütün aklıselim Fenerbahçeliler, sizin derdinizin Fenerbahçe'nin iyiliği, başarısı olmadığını gayet açık şekilde biliyor. Çünkü 20 yıllık efsane bir başkan olarak gerçekten Fenerbahçe'nin bekasını düşünüyor olsaydınız çok daha farklı duruş ve söylem içinde olurdunuz, net. Kamuoyu önünde karşıma çıkma cesaretini gösterirseniz, her söyleminize tek tek yanıt verebilirim. O güne kadar benim için Aziz Yıldırım konusu kapanmıştır. Başkan siz hayatımda karşılaştığım en cesur görünümlü ancak hiç de cesur olmayan bir lidersiniz. Biraz iyi kalpli olsaydınız, iyi niyetli olsaydınız fair-play ruhuna sahip olsaydınız, yıllarca savunduğunuz düşüncelerinize ters düşmeyerek Fenerbahçe Spor Kulübüne yapılan eleştirileri dışarıda değil, gelip kongre üyelerimizin önünde yapardınız."

İLHAN EKŞİOĞLU İLE YANIT

Aziz Yıldırım, Ali Koç'a başkanlıkta rakip olacağı söylenen İlhan Ekşioğlu'nu destekleyeceği iddia edilmişti. Yıldırım dün Ali Koç'un sözlerine Ekşioğlu ile bir fotoğraf paylaşarak cevap verdi.

Fenerbahçe'nin yöneticisi İlhan Ekşioğlu'nun doğum gününe katılan Yıldırım, cezaevi arkadaşı ile poz verdi.

DİVAN KURULU'NU İŞARET ETMİŞTİ

Eski Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ile birlikte bir basın toplantısı düzenlemiş, Ali Koç ve Uğur Dündar'ı şu sözlerle hedef almıştı:

"Genel kurula ve divana gelirim de beni çağıranlar kendi emniyetlerini sağlayacaklar mı? Neler olacağını farkındalar mı? Taraftar 'istifa' diye bağırdı, dağıldılar ve ne yapacaklarını şaşırdılar. Onlara bir şey olmasın diye gitmiyorum. 2021'de genel kurula gidecektik. Maraton tribünün altını ayıracağız dediler. Sonra arabalar karşıya konulacak dediler. 'Üç arabayla gelelim ve alttan yukarı çıkalım.' dedik. Vefa Küçük evet dedi ama akşam üzeri vazgeçtiler. Kendi yaptığım stada 3 arabayla gidemiyorsam, gitmem. Genel kurullara katılmama sebebim bu. Ayıp. Ben giderim. Kendimi de korurum. Ama onlar kendilerini koruyamazlar. Ali Bey, hem nalına hem mıhına... Yönetimin güçsüz." diyen Yıldırım. "Acilen Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığından istifa etmesi lazım. Kulüple uğraşsın. 2018'de genel kurulda yaptığı yanlışlar var. İşlerine gelince bizi çağırıyorlar. Normal şekilde biz yokuz. Pantolonunu çekti. Dalga geçiyorsun. 'Başkan' diye bağırıyorsun. 'Topunuz gelin.' derken kimi kastediyorsun. Bu top kimdir? Mali konularda hep yalan bilgi veriyor. O bana bir şey söyleyemez. Ben ona bir şey söylemeye başlarsam yer yerinden oynar."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar