Süper Lig kulübü icradan satılıyor! Açık arttırma tarihi açıklandı

Süper Lig kulübü icradan satılıyor! Açık arttırma tarihi açıklandı
Türk futbolu, son dönemde yaşanan çalkantılı olaylarla sarsılmaya devam ediyor. Hakem şiddeti, sahadan çekilme, Riyad'da iptal edilen maç ve şimdi de FIFA'dan alınan transfer yasağı sonucu bir Süper Lig takımının icra durumu gündeme geldi.

Halil Umut Meler'e yapılan saldırı, İstanbulspor başkanının takımı sahadan çekmesi ve Riyad'da iptal edilen süper kupa finali gibi olaylarla sarsılan Türk futbolu, bir darbe de transfer yasağı sonrasında aldı.

FIFA'nın kararıyla transfer yapamayacak olan Kayserispor, ekonomik sıkıntılarla boğuşuyor. Kulüp, alacaklarını tahsil edemeyince Kayseri Genel İcra Dairesi devreye girdi. Şimdi, açık artırmada Kayserispor markası, 35 milyon liraya icradan satışa çıkarılacak.

super-lig-takimi-acik-artirmayla-satiliyor-9zge.webp

KULÜP, MAĞAZA VE FUTBOL OKULU

Kayseri Genel İcra Dairesi tarafından yapılan ilanda, 'Kayserispor Futbol AŞ', 'Kayserispor Store' ve 'Kayserispor Futbol Okulları' isimleri icradan satışa çıkarıldı.

Kulübün icra satışı 20 Şubat 2024 tarihinde 'İlan.gov.tr' üzerinden saat 14.41’de başlayacak ve 27 Şubat saat 14.41’de sona erecek. Satış teklifleri online olarak yapılacak. Bu tarihler arasında satış gerçekleşmezse ikinci satış ihalesi 14 Mart’ta başlayacak ve 21 Mart tarihine kadar tekliflere açık olacak.

MUHAMMEN BEDELLER BELLİ OLDU

'Kayserispor Futbol Anonim Şirketi' ismi için belirlenen muhammen bedel 35 milyon TL olurken, Kayserispor Store ismi için ise muhammen bedel 4 milyon TL olarak belirlendi, Kayserispor Futbol Okulları ismi için ise muhammen bedelin 8 milyon TL olmasına karar verildi..

kayserispor-satiliyor-vzpn.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar