Deprem bölgesi Hatay’da Fulya Öztürk’ten yürek yakan çağrı! Canım çok ağrıyor

Deprem bölgesi Hatay’da Fulya Öztürk’ten yürek yakan çağrı! Canım çok ağrıyor
Yaşanan deprem felaketinden bu yana afet bölgesinde yayın yapan Fulya Öztürk, sosyal medya hesabından deprem bölgesi Hatay’dan bir paylaşım yaptı. Öztürk paylaşımında, “Birçok depremzedenin barınacak sıcak bir yuvaya ihtiyacı var sizde evim yuvan olsun diyorsanız dayanışmaya destek olun bir hayata dokunun” diyerek halka seslendi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremin ilk gününden itibaren orada gerçekleşen olayları canlı canlı seyirciye aktaran Fulya Öztürk, depremzedelerin sıcak bir yuvaya sahip olabilmesi için kişisel sosyal medya hesabından vatandaşlara seslendi.

"CANIM ÇOK AĞRIYOR VE İÇİM KANIYOR"

Daha önce Suriye harekatlarında aylarca kaldığı Hatay''dan paylaşım yapan Öztürk, "Canım ağrıyor ve içim kanıyor" sözleriyle duygularını dile getirdi.

"BİRİKTİRDİĞİM BÜTÜN ANILARIM GİTMİŞ"

Fulya Öztürk yaptığı paylaşımında "Suriye harekatlarında aylarca kaldığım Hatay... Biriktirdiğim bütün anılarım gitmiş. Antakya yok olmuş. Yara çok büyük, yara açık. Canım ağrıyor ve içim kanıyor" dedi.

Tekrardan kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yapan Öztürk, bu sefer depremzedelerin sıcak bir yuvaya sahip olabilmesi için duyarlı, imkanı olan vatandaşlara seslendi. Fulya Öztürk, “Birçok depremzedenin barınacak sıcak bir yuvaya ihtiyacı var sizde evim yuvan olsun diyorsanız dayanışmaya destek olun bir hayata dokunun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar