Fenerbahçe tur için mutlak kazanmak zorunda

Fenerbahçe tur için mutlak kazanmak zorunda
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçının ilk ayağında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile golsüz beraber kalan Fenerbahçe'de bütün hesaplar rövanş mücadelesinde turu geçmek üzerine yapılıyor. Fenerbahçe'nin turu geçmesi için alacağı galibiyet yeterli olacakken beraberlik durumunda mücadele uzatmalara gidecek, elenmesi durumunda ise temsilcimiz yoluna Kupa 2'de devam edecek.

Fenerbahçe tur için mutlak kazanmak zorunda

UEFA şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Ukrayna''nın D.Kiev takımıyla Ukrayna''daki savaş nedeniyle Polonya''nın Lodz kentindeki Miejski Stadyumu''nda karşılaşan Fenerbahçe sahadan golsüz beraberlikle ayrılmasının ardından turu İstanbul''a bıraktı.

Taraftarının önünde yoluna uzun zamandır hasretini çektiği Devler Ligi''nde devam etmek isteyen Jesus''un talebelerinin kazanmak başka çaresi bulunmuyor zira olası herhangi bir yenilgide Dinamo Kiev tur biletini cebine koyacak. 

HER TÜRLÜ BERABELİKTE MAÇ UZAYACAK

27 Temmuz Çarşamba günü Ülker Stadyumu''nda Dinamo Kiev''i konuk edecek olan Fenerbahçe deplasman golü kuralının kalkmasıyla alacağı her türlü galibiyetle adını bir üst tura yazmayı başaracak. Olası herhangi bir beraberlikte maç uzatmalara gidecek, eşitliğin bozulmaması durumunda turu geçen tarafı seri penaltı vuruşları üst tura yükselen takımı belirleyecekken; sarı lacivertlilerin alacağı herhangi bir yenilgi yoluna UEFA Avrupa Ligi''nde devam etmesine neden olacak. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar