Yeni transferden D.Kiev maç sonrası itiraf gibi açıklama!

Yeni transferden D.Kiev maç sonrası itiraf gibi açıklama!
Fenerbahçe'nin yeni transferi Joshua King ve Willian Arao maçın ardından karşılaşmayı değerlendirdi. King, "Zor bir maç oldu. Yarattığımız şanslar vardı ama değerlendiremedik" dedi.

Yeni transferden D.Kiev maç sonrası itiraf gibi açıklama!

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev ile Ukrayna''daki savaş nedeniyle Polonya''da karşılaştı ve mücadele başladığı gibi sona erdi. Maçın ardından Fenerbahçe''nin yeni transferleri Joshua King ve Willian Arao açıklamalarda bulundular. 

"2 AYDIR OYNAMIYORDUM"

King yaptığı açıklamada; "Zor bir maç oldu. Yarattığımız şanslar vardı ama değerlendiremedik. Onlar da ikinci yarıda pozisyon yarattılar. Adil bir sonuç oldu beraberlik. Bu maç artık bitti. İkinci maça hazırlanacağız" dedi. King ayrıca 2 aydır oynamadığını da söyledi. Norveçli oyuncu, "2 aydır futbol oynamıyordum. Maç içerisinde istediğim performansa erişemedim. Fit olacağım" diye konuştu.

"PERFORMANSIMDAN MUTLUYUM AMA"

Willian Arao ise iyi bir maç ortaya koyduklarını fakat ikinci maçın daha zor geçeceğini vurgularken; "Pozisyonlar yakaladık, rakipler de yakaladı. Hocamız değişiklikler yaptı. Birkaç pozisyona daha girdik. İyi bir maç çıkardık. İlk maçım için mutluyum. Galibiyet isterdim. Performansımdan mutluyum ama asla yeterli görmem. Her zaman daha iyisini verebilirim. Her antrenman, her maç oynadıkça performansım yukarıya çıkacak. Bugün iyi bir maç çıkardım ama bunla yetinemem. Her zaman daha iyisini yapmak isterim." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar