Reytinglerin zirvesinden dünya sahnesine! Bahar dizisi için flaş karar

Reytinglerin zirvesinden dünya sahnesine! Bahar dizisi için flaş karar
Türk televizyon dünyasının sevilen dizisi 'Bahar', artık uluslararası izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini usta oyuncular Demet Evgar ve Buğra Gülsoy'un üstlendiği dizi, yurt dışında 'Blooming Lady' adıyla tanıtılacak.

Show TV'nin reyting listelerinde zirveye oturan, MF Yapım imzasını taşıyan bu başarılı yapımın uluslararası dağıtımını ise Madd Entertainment adlı şirket üstlendi.

Senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı ve Kore dizisi Doctor Cha'dan uyarlanan 'Bahar', yönetmen koltuğunda deneyimli isim Neslihan Yeşilyurt'u bulunduruyor.

0x0-bahar-1-bolum-izle-full-show-tv-bahar-dizisi-ilk-bolum-izle-tek-parca-1707760708595.jpg

Dizi, büyük hayallerle tıp okuyan ancak evlenerek mesleğini yapma fırsatını kaçıran Bahar'ın, ani bir hastalıkla karşılaşmasıyla hayatının nasıl değiştiğini anlatıyor. Bahar, kendisi gibi doktor olan eşi ve iki çocuğuyla geçirdiği hayatının dönüm noktalarını ve dönüşümünü izleyicilere aktarıyor.

65ddedee466fc418cce3e218.webp

Oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi başarılı isimlerin yer aldığı 'Bahar', uluslararası izleyicilerle buluşmak için heyecanla bekleniyor.

1445c80e-edef-4947-8812-6a1c17f55479-d30l5tpu.jpg

DEMET EVGAR KİMDİR?

Manisa doğumlu ve Arnavut kökenli bir sanatçı olan isim, oyunculuk kariyerine 17 yaşında Manisa'daki Afsem Tiyatrosu'nda amatör olarak başlamış. Sahneye ilk adımını Ray Cooney'nin "Kaç Baba Kaç" oyunuyla atan sanatçı, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuş. Konservatuvar eğitimi sırasında "Tiyatro Kılçık" adında bir topluluk kurarak hem oyunculuk hem de oyun yazarlığına adım atmış.

259788.jpg

Kariyerinde önemli bir dönüm noktası olan süreçlerden biri, Kenter Tiyatrosu'nda sahnelenen "Aşk Çemberi" adlı oyunda ve Tiyatro Kılçık'ta "Takanlar ve Takılanlar" ile "Ayşegül Hindistan’da" adlı oyunlarda rol almış. 2009 yılında Kent Oyuncuları tiyatrosunda sahnelenen "Cimri" adlı oyunda, Mehmet Birkiye'nin yönetmenliğinde "Elise" karakterini canlandıran sanatçı, bu performansıyla 2010 yılında düzenlenen 8. Tiyatro Ödülleri'nde "Yılın Kadın Oyuncusu Ödülü"ne layık görülmüş.

bahar-dizisi.webp

bahar-uyanmaya-hazir-misin-dizisinin-bahari-demet-evgardan-umit-hirsizi-performansi-dejd.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar