Fatih Portakal'dan Muharrem İnce'ye: ''Yalan söylüyorsunuz''

Fatih Portakal'dan Muharrem İnce'ye: ''Yalan söylüyorsunuz''
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde bazı gazeteciler ile yaşadığı tartışmaların detaylarını Fatih Altaylı'ya anlatmıştı. Tartışmalardan birinin öznesi olan Fatih Portakal, İnce'nin ifadeleri için "külliyen yalan" şeklinde konuştu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde kamuoyu tarafından bilinen 4 farklı isimle birden polemiğe girmişti. 

İnce ve Memleket Partisi için "iktidara yakın bot hesaplar Muharrem İnce''nin viralini yapıyor" iddiasında bulunan gazeteci Nevşin Mengü, söz konusu iddiaların ardından Muharrem İnce tarafından telefonla arandığını ve İnce''nin kendisi ile azarlayan bir üslupla konuştuğunu, kullanılan ifadelerin ardından telefonu kapattığı açıklamıştı. 


Mengü''nün açıklamalarının ardından bir çıkış da Fatih Portakal''dan geldi. Portakal, benzer bir tartışmanın kendisi ve İnce arasında da yaşandığına dikkat çekerek, "Bana gazetecilik öğretmeye kalktı. Bir daha yayınına gelmem diye tehdit etti. Muharrem İnce güvenilecek bir insan değil" ifadelerini kullanmıştı. 

İnce''nin ekonomist Özgür Demirtaş ve gazeteci İsmail Saymaz ile de münakaşaya girmesinin ardından, Habertürk''te yazarı Fatih Altaylı, tartışmaların odağındaki isim olan İnce ile görüştüğünü ve yaşanan gerilimin detaylarını öğrendiğini belirterek bir yazı kaleme aldı. 

"SÖYLEDİKLERİ KÜLLİYEN YALAN"

Altaylı''ya konuşan İnce, ""Fatih Portakal ile aslında bir sorun yaşamadık. Bir konu ile ilgili aradı konuştuk. Sonra programına davet etti. Sosyal medyada yayın yaptığı bir program. Katılmayacağımı söyledim. Kızdı. ‘Her çağrıldığım programa konuk olmak zorunda mıyız’ dedim. Bir daha da konuşmadık" demişti.

Kendisi hakkında kullanılan ifadelere sert tepki gösteren Fatih Portakal, Muharrem İnce''yi yalan söylemek ile suçladı. Portakal, YouTube kanalında yaptığı programda şu şekilde konuştu: 

"Külliyen yalan! Yalan söylüyorsunuz Muharrem Bey. Ben buna cevap vermeyecektim ama yani itham edildiğim için cevap veriyorum. WhatsApp yazışmalarınız elimde. Ben bunları göstermeyeceğim. Ama o WhatsApp yazışmalarını hem bir arkadaşıma okuttum hem de bir kez daha okudum."

"Ben size yazmadım bir kere, siz bana yazdınız o ankete ismimi neden koymadınız diye" devam eden Portakal, şöyle devam etti:

"Devamı geliyor, ben de sizi programa davet ettim. Dediniz ki ''Katılamam.'' O zaman perşembe günü katılın dedim, ''Ben size katılmayacağım'' dediniz. Neden katılmayacaksınız diye sordum, ondan sonrasını zaten yazmıyorum. Nazik bir dil."

"Kızmışım, bilmem neymiş, külliyen yalan! Bir daha böyle üstüme gelmeyin, o WhatsApp yazışmalarını gösteririm. İster katıl, ister katılma. Çok da umurumda!"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar