Fatih Portakal kontrolü iyice kaybetti: Bana giren çıkan bir şey yok

Fatih Portakal kontrolü iyice kaybetti: Bana giren çıkan bir şey yok
CHP'nin yerel seçimlerde ittifak yapma teklifine 'Hayır' yanıtını veren İYİ Parti ile ilgili haberi sunan gazeteci Fatih Portakal kendisine gelen yoruma sinirlenerek, "Bana giren çıkan bir şey yok" dedi.

Yaklaşan yerel seçimlere dair partiler arasındaki ittifak tartışmalarını konu alan gazeteci Fatih Portakal, CHP'nin İYİ Parti'ye yaptığı iş birliği teklifine 'Hayır' yanıtı vermesi haberini sunarken, izleyicilerden gelen bir yoruma sert tepki gösterdi.

Partilerin seçim hazırlıklarını hızlandırdığı bu dönemde, iktidarın Cumhur İttifakı'yla seçimlere gireceği öngörülmekteydi. CHP ile İYİ Parti arasında bir iş birliği olup olmayacağı ise merak konusuydu.

Geçtiğimiz Perşembe günü CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret ederek yerel seçimde iş birliği teklifi sunması, akabinde İYİ Parti'nin Genel İdare Kurulu'nda yapılan görüşme sonucunda iş birliği yapmama kararı alması haberleştirildi. Akşener'in partisinin aldığı kararı, CHP'nin teklifine 35 hayır, 15 evet oyuyla karşılamasıyla duyuruldu.

Sözcü TV'de ana haberi sunan Fatih Portakal, İYİ Parti'nin aldığı kararı izleyicilere aktarırken, bir izleyicinin "Bakıyorum iyi seviniyorsun. İYİ Parti bir belediye alır mı Portakal" şeklindeki yorumunu okuyarak, izleyicinin yorumuna sert bir şekilde cevap verdi. "Olmayacak bir ittifaktı zaten. Ben niye sevineyim bana giren çıkan bir şey yok!" ifadesini kullanarak tepkisini dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar