Bedeninin yarısı buz tuttu: Donmaktan son anda kurtuldu!

Bedeninin yarısı buz tuttu: Donmaktan son anda kurtuldu!
Rusya'nın uzak doğusundaki Yakutistan'ın başkenti olan Yakutsk'de dereceler -50'yi görürken, bir kişi donmanmaktan son anda kurtuldu. Yarı donmuş bedeniyle o anları kaydeden adam kısa sürede şok geçirdi.

Rusya'nın uzak doğusundaki Yakutistan'ın başkenti Yakutsk'ta yaşanan donma tehlikesi, termometrenin -50 dereceyi gösterdiği şehirde yaşayan bir kişinin dramatik anlarıyla gündeme geldi. Soğuğun etkisiyle yarı donmuş halde bulunan adam, kulakları ve kirpikleri buz tutarken, vücudunun bazı bölgelerini hissedememe riskiyle karşı karşıya kaldı. Olay anında yaşananlar, cep telefonuyla kaydedilen görüntülerle belgelendi.

Dünya'nın en soğuk şehirleri arasında yer alan Yakutsk'ta, -50 derece sıcaklıkla birlikte soğuk hava nedeniyle hayati risk taşıyan bir durum yaşandı. Donma tehlikesi geçiren adam, vücut uzuvlarını kaybetme riskiyle karşılaştıktan sonra son anda aracın içine sığınarak kendini koruma altına aldı. O anları cep telefonuyla kaydeden kişi, etrafına şaşkın bakışlarla dolu anlar yaşadı. Şehirde yaşayanların günlük yaşamlarını etkileyen aşırı soğuklar, bu olayla bir kez daha gündeme geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar