Bahar Feyzan gizli planı açık açık sordu! Ümit Özdağ'dan Sinan Oğan'la ilgili şaşırtan cevap

Bahar Feyzan gizli planı açık açık sordu! Ümit Özdağ'dan Sinan Oğan'la ilgili şaşırtan cevap
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, gezeeci Bahar Feyzan’ın programına konuk oldu. Özdağ, Sinan Oğan’la ilgili dikkat çeken ifadelere yer verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gazeteci Bahar Feyzan'ın YouTube canlı yayınına katılarak Sinan Oğan ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Özdağ, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'ye işbirliği çağrısında bulunmasının ardından, Feyzan'ın sorularını yanıtlarken, "Bugün İYİ Parti ile aramızdaki oy farkı 1'e inmiş durumda" ifadelerini kullandı.

Bahar Feyzan, Ümit Özdağ'a, "'Machiavelli yaşasaydı ve Meral Hanım'ı tanısaydı kitabının adını ‘Prens’ değil ‘Prenses’ koyardı, demiştiniz. Buna rağmen niye bir işbirliği teklifi yaptınız?" şeklinde bir soru yöneltti.

Özdağ, bu soruya şu şekilde cevap verdi: "Ben bu çağrıyı Meral Hanım’a yaptığım tweetimde daha önce yapmış olduğum eleştirileri tekrarladım. Bunların hiçbirinden de geri adım atmadım. O eleştiriler baki. Ama orada bir şey söylüyorum. 'Gelin bunları erteleyelim, çözelim veya çözmeyelim. İki kutuplu siyaset var AKP ve CHP ekseninde. Bunu çıkartalım ve Atatürkçülerin Türk milliyetçileri rahatlıkla bir ittifaka oy verebilsinler.’ Üçüncü bir seçenek olsun. Çünkü şu anda biz yüzde 6,5 görünüyoruz, İYİ Parti de 7,5 görünüyor. Bu vermiş olduğum rakamlarda hiçbir abartma yok."

Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini belirtmesine yönelik tepkileri değerlendiren Özdağ, "Biz parti olarak en büyük tepkiyi verdik" diyerek, Sinan Oğan'ın çizgisini ve planını bilmediklerini ifade etti.

Sinan Oğan'ın "plana sadık kal" sözlerine ilişkin soruya Özdağ, "O kendi planı herhalde. Bizim yapmış olduğumuz bir ortak planı yok. Sinan Bey’in bugünkü çizgisinin ne olduğunu bilmiyoruz. Bir partinin açılış törenlerine katılıyor ama en ufak bir açıklamasını görmüyoruz, duymuyoruz" şeklinde yanıt verdi.

YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar