Emekli maaş alanlara yeni ödeme: İki banka peş peşe duyurdu

Emekli maaş alanlara yeni ödeme: İki banka peş peşe duyurdu
Asgari ücrete ve emekli maaşlarına zam gelmesinin ardından bankalar hız kesmeden kampanya sunmaya devam ediyor. Müşteri kaybetmeyen bankalar, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemeyle birlikte emekli olmak için gün sayan vatandaşlara iki bankadan kaçırılmayacak fırsat geldi. Bu iki bankadan emekli maaşlarını alan vatandaşlar kolayca kredi kullanabilecek. İşte detaylar...

Emekli maaşı alan vatandaşlar, Akbank ve Denizbank üzerinden gerçekleştirecekleri başvurularla 50000 TL''ye kadar nakit kredi alabilecekleri duyuru paylaşıldı. 

NAKİT KREDİ KULLANIMI AVANTAJI
Emekli maaşı alan vatandaşlar, özel bankalar tarafından gerçekleştirilen kampanyalardan faydalanarak nakit ihtiyacını karşılayabilecek. Duyurulan kampanyaların başlaması ile birlikte, Akbank üzerinden maaş alan vatandaşlar, düşük faiz oranı ile 50000 TL’ye kadar nakit kredi alma imkanına sahip olacak. Akbank Direkt uygulamasını kullanarak başvurularını gerçekleştirebilecek olan kişilere, ay sonuna kadar düşük faiz oranları ile birlikte kredi ödemesi verilecek. Vatandaşlar, Akbank üzerinden maaş almaları durumunda, işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek ve nakit kredi kullanabilecekler. 

EMEKLİ MAAŞI ALANLARA KREDİ MÜJDESİ!
Denizbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlara da 50000 TL’ye kadar nakit kredi ihtiyacı olan vatandaşlara, kredi ödemesi hızlı bir şekilde verilecek. Vatandaşlar, 5 dakika içerisinde sonuç alabilecek ve 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak kredi alabilecek. Kamu bankaları ve özel bankalar tarafından gerçekleştirilen bu kampanya, emekli maaşı alan vatandaşların, nakit ihtiyacını karşılamaları için önemli bir destek sağlayacak. Siz de ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, banka koşullarına uygun olmanız durumunda, işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir ve dilediğiniz zaman kredi kullanabilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar