Eylül Öztürk sinir krizi geçirdi! Mal varlığına el konulunca hüngür hüngür ağladı

Eylül Öztürk sinir krizi geçirdi! Mal varlığına el konulunca hüngür hüngür ağladı
Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklamasının ardından haklarında soruşturma başlatılan ve soruşturma kapsamında mal varlığın el konulan Eylül Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gözyaşlarını tutamadı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından, fenomen Eylül Öztürk'ün de geçmişe dair bir soruşturmaya tabi tutulduğu ortaya çıktı. Öztürk, 2019 yılında yaptığı "şampiyonlar ligi" açıklamasıyla paylaştığı fotoğraf nedeniyle başlatılan soruşturma sonucunda mal varlığına el konulduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda gözyaşları içinde konuşan Öztürk, tüm hesaplarının bloke edildiğini belirterek bu durumun işçilerini işten çıkartmak zorunda bıraktığını ifade etti. Ağlayarak yaşadığı zorlu süreci paylaşan fenomen, “En çok da herkesin verdiği emekler çöp oldu ona üzülüyorum… Ve elimden hiçbir şey gelmiyor. Bunca yıl attığım her adıma dikkat ettim ki insanların emekleri boşa gitmesin. Ama koruyamadım hiç birini… Hepsini tazminat vererek işten çıkarmak zorunda kaldık" dedi.

Öztürk, iş yerlerinde çalışan işçileri çıkarmak durumunda kaldığını ve Türkiye'deki evini kapattığını belirtirken gözyaşları içinde, bu sürecin tamamlandığında hayatının belgeselini çekeceğini dile getirdi. Fenomenin Amerika'da sahip olduğu iddia edilen 10 ev hakkındaki açıklamaları da sosyal medyada geniş yankı buldu. Öztürk, evlerin her birinin 125 bin dolar olduğunu ve bu rakamın Amerika'da gayrimenkul piyasasının farklılıklarından kaynaklandığını söyledi. Amerika'da 100 bin dolara ev almanın mümkün olduğunu belirten Öztürk, Türkiye'deki algıların yanlış olduğunu ifade etti.

eylul-2.png

eylul1.png

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar