Songül Karlı’yı görenler tanıyamıyor! Hadise'ye benzetilmişti bambaşka biri oldu

Songül Karlı’yı görenler tanıyamıyor! Hadise'ye benzetilmişti bambaşka biri oldu
Ünlü Türkücü Songül Karlı, geçirdiği estetik operasyonlarla Hadise'ye benzetilmişti, bambaşka biri haline geldi. Ünlü ismin yeni halini görenler tanıyamıyor. İşte Songül Karlı’nın yeni hali...

Sosyal medya platformlarını aktif bir şekilde kullanan Songül Karlı, takipçileriyle sık sık etkileşimde bulunuyor. Son halini paylaşmaktan çekinmeyen sanatçı, estetik operasyonlar sonucunda elde ettiği yeni görünümünü de paylaşmaktan geri durmuyor.

wfefewf.jpg

Songül Karlı'nın estetik müdahalelerle kazandığı bambaşka bir görünüm ile izleyenleri şaşırtıyor. Sosyal medya kullanıcıları, Karlı'nın değişiminin son derece başarılı olduğunu belirterek, onu sokakta görseler dahi tanıyamayacaklarını ifade ediyor.

4e44-515x800.jpg

İŞTE SONGÜL KARLI’NIN YENİ HALİ

uju.jpg

SONGÜL KARLI KİMDİR

Songül Karlı 15 Eylül 1973'te İstanbul'da doğdu. Türk Halk Müziği sanatçısı ve televizyon sunucusu olan Songül Karlı bugün 47 yaşında.

1991 yılında ilk albümü Derman Sendedir ile müzik piyasasına girdi. Bugüne kadar 10 müzik albümü bulunan ve 2 toplama albümde yer alan sanatçı; 1997 ve 1998 yıllarında iki defa Kral TV Video Müzik Ödülleri THM En İyi Kadın Sanatçı Ödülünün sahibi oldu.

9io.jpg

Günümüzde müzik yaşamına ara veren sanatçı, doksanlarda başladığı televizyon kariyerinde, kısa bir süre de olsa dizilerde oyunculuk deneyimi yaşadı. 2007 yılında Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Songül Karlı İle Cumartesi programını sunduktan sonra, 2008 yılında FOX (Türkiye)'de başlayan evlendirme programı Su Gibi'yi sanatçı Uğur Arslan ile birlikte sunmuştur. TV 8 kanalında da Songül Karlı ile Evlilik Yolunda adlı programı sundu.

ujuj.jpg

İstanbul'da 15 Eylül 1973 tarihinde doğan Songül Karlı, Türk Halk Müziği sanatçısı ve televizyon sunucusu olarak bilinirken, bugün itibarıyla 47 yaşında. Müzik kariyerine 1991 yılında "Derman Sendedir" isimli ilk albümüyle adım atan Karlı, günümüze kadar 10 solo albüm ve 2 toplama albüm çıkardı. Müzik dünyasında 1997 ve 1998 yıllarında iki defa Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde Türk Halk Müziği En İyi Kadın Sanatçı Ödülü'ne layık görüldü.

Müzik kariyerinin yanı sıra televizyon dünyasına da adım atan Karlı, doksanlı yıllarda kısa bir süre dizilerde de oyunculuk deneyimi yaşadı. Kanal 7'de "Songül Karlı İle Cumartesi" programını sunmasının ardından, 2008 yılında FOX'ta "Su Gibi" evlendirme programını sanatçı Uğur Arslan ile birlikte sundu. Ayrıca TV 8 kanalında "Songül Karlı ile Evlilik Yolunda" adlı bir program da sunmuştu.

iik.jpg

SONGÜL KARLI EVLİ Mİ

Songül Karlı'nın evlilik hayatı da medyanın ilgisini çekmiştir. 2008 yılında boşandığı Baykal Gümüş'ten bir çocuğu bulunan Karlı, 2012 yılında "Su Gibi" programında Metin Yüncü ile canlı yayında evlenmiştir. Ancak Karlı ve Metin Yüncü'nün evliliği 2017 yılında sona erdi.

İşte Karlı'nın çıkardığı albümlerden bazıları: "Derman Sendedir" (1991), "Böyle Olurmu" (1992), "Oralıyam Ben" (1993), "Dokunsalar Ağlayacağım" (1994) ve "Dal Boylum" (1994).

2008 yılında boşandığı Baykal Gümüş'ten bir çocuğu olan Songül Karlı, 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evlendirme programı Su Gibi ekranlarında Metin Yüncü ile canlı yayında evlendi. Songül Karlı ve Metin Yüncü evliliği 2017'de sonra erdi.

SONGÜL KARLI ALBÜMLERİ

Derman Sendedir (1991) Duygu Müzik

Böyle Olurmu (1992) Duygu Müzik

Oralıyam Ben (1993) Duygu Müzik

Dokunsalar Ağlayacağım (1994) Prestij Müzik

Dal Boylum (1994) Prestij Müzik

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar