Ünlü sunucu Armağan Çağlayan AVM'de çalışanlarla kavga etti

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan AVM'de çalışanlarla kavga etti
Ünlü sunucu ve TV program yapımcısı Armağan Çağlayan program çekimi için geldiği Şişli’deki bir AVM’de bulunan kozmetik firması çalışanlarıyla tartıştı.

Olay, saat 15.30 sıralarında Şişli Mecidiyeköy’de bulunan bir AVM’de meydana geldi. İddiaya göre ünlü sunucu ve TV yapımcısı Armağan Çağlayan (57), program çekimi için bulunduğu AVM’deki bir kozmetik firmasına geldi.

aw093615-01.jpg

DAKİKALARCA BAĞIRDI

Çağlayan burada henüz bilinmeyen bir nedenle firma çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Çalışanlara dakikalarca bağıran Çağlayan, ardından firmadan uzaklaştı. Özel güvenlik görevlilerinin de müdahale ettiği tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'DAN AÇIKLAMA GEÇİKMEDİ

Çıkan haberler üzerine Armağan Çağlayan sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı:

"BENİ NE YERİNE KOYUYORSUNUZ?"

"Deli değilim. Durduk yere kendi kendime tartışmadım tabii ki. Olay şöyle oldu. Gösteri sebebiyle o AVM’deydim. Yemek katına çıkmak için yürüyen merdivenlere doğru giderken bir hanımefendi arkamdan “Armağan Çağlayan “ sonra “Çağlayan Armağan “ “ şişşşşt baksana Armağan “ diye bağırdı. Önce duymamazlığa geldim. Sonra bağırmalar devam etti. Bunun üzerine ben de dönüp “böyle bağırmanız ayıp değil mi? Beni ne yerine koyuyorsunuz? “ diye bağırdım. Ve standın önüne gidip ben de hanımefendiye hiç kimseye böyle bağırmayacağını, bağırmaması gerektiğini bağırarak anlattım. Bunun üzerine hanımefendi “ben başka Armağan Çağlayan’a bağırdım, bir tek Armağan çağlayan siz misiniz” dedi. Bunun üzerine salak yerine konulduğum için, tartışma daha da alevlendi . Durum bundan ibarettir. Daha sonra bağrışmalar üzerine AVM’nin güvenlik görevlileri geldi. Herkesi gereksiz yere meşgul ettiğim için özür dilerim."

aw093615-02.jpg

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN KİMDİR?

Armağan Çağlayan 8 Nisan 1966'da İstanbul'da doğmuştur. Çocukluk yılları Hereke'de geçen Çağlayan'ın babası Çerkes annesi ise aslen Gümüşhanelidir. Lisans öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yüksek lisans eğitimini de İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamıştır.

Armağan Çağlayan MedYapım'ın kurulduğu dönemde, burada hazırlık elemanı olarak işe alınmıştır. Ardından kısa bir zamanda editörlüğe kadar yükselmiştir. MedYapım'da genel müdür yardımcılığı görevi yaptığında 11 yıldır çalıştığı MedYapım’dan beklenmedik bir karar ile ayrılmıştır.

aw093615-04.jpg

Bülent Ersoy Show, Huysuz Show, Hülya Avşar Show, Şans Kapıyı Çalınca, Şahane Pazar, Kim 500 Milyar İster, Ünlüler Çiftliği gibi pek çok başarılı yapımda görev alan Armağan Çağlayan, kamera arkasındaki işini kamera önüne taşımak istemiştir ve 2003 yılında ise Popstar yarışmasının jüri üyesi olmuştur. Son Ütücü', 'Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye' ve 'Büyük Teklif' isimli programlarında yapımcılık yapmıştır.

Şimdilerde ise Youtube üzerinden kendi kanalını açmış ve farklı içerikler yaparak izleyici kitlesiyle ilişkisini devam ettirmektedir.

aw093615-05.jpg

aw093615-06.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar