Tüm ilçe rahat nefes aldı! Kafa karıştıran levha değişti

Tüm ilçe rahat nefes aldı! Kafa karıştıran levha değişti
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Ören Altınyol Kavşağı'nda yer alan ve sürücüler arasında kafa karışıklığına yol açan trafik levhası, Belediye ekipleri tarafından değiştirildi.

Geçtiğimiz günlerde kafa karışıklığına yol açan levha ile ilgili yapılan haberin ardından Belediye ekipleri hızla harekete geçti ve yanlış levhayı değiştirdi.

Akçay'dan gelip Burhaniye yönüne gitmek isteyen araçları Eczacı Rasim Caddesi'ne yönlendiren yanlış levhanın değiştirilmesi, sürücülerin rahat bir nefes almasını sağladı.

aw199911-01.jpg

Levhanın değiştirilmesiyle ilgili olarak memnuniyetini dile getiren emekli bankacı Mustafa Karabıyık, Belediye ekiplerine teşekkür etti.

Karabıyık, "Hatalı levha yüzünden, bölgeyi bilmeyen birçok insan sıkıntı çekiyordu. İlçe merkezine gitmesi gereken araçlar bu caddeye yönlendiriliyordu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." dedi.

aw199911-02.jpg

Aynı şekilde emekli astsubay Mustafa Dirlik de "Yöreye ilk kez gelen sürücüler sıkıntı çekiyordu. Bu değişiklik iyi oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar