Sağlık sektöründe hizmet veriyordu! Türkiye’deki dev şirket iflas etti

Sağlık sektöründe hizmet veriyordu! Türkiye’deki dev şirket iflas etti
Küresel ekonomik kriz, binlerce şirketi olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Son olarak Türkiye’nin tanınmış sağlık şirketi kepenkleri indirdi.

Türkiye'nin önde gelen sektörlerinden biri olan sağlık sektöründe iflas haberleri devam ediyor. Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, İstanbul merkezli Genomed Sağlık Hizmetleri A.Ş.'nin iflas kararı aldığını duyurdu.

İngiltere merkezli olarak 1992 yılında kurulan Genomed Sağlık Hizmetleri A.Ş., anahtar teslim laboratuvarlar kurarak moleküler tanı, PCR tabanlı sistemler, DNA dizilemesi, gen ekspresyonu, SNP analizi, mutasyon tarama, genotiplendirme, nükleik asit izolasyonu gibi alanlarda uzmanlaşmıştı. Şirket iflas etti.

SAĞLIK TURİZMİNİN DEVİYDİ

Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, 14/06/2023 tarihli ve 2022/1097 Esas sayılı dosyası ile 3940013014 VKN ve 284667-0 İstanbul Ticaret Sicil No'sunda kayıtlı olan ZAFER MAH. ŞEHİT EREN BÜLBÜL SOK. YAVUZ APT. BLOK NO: 26A BAHÇELİEVLER/İSTANBUL adresinde faaliyet gösteren GENOMED SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş.'nin iflasına karar verdiğini ilan etti. İlan, İİK. 166. Maddesi gereğince tebliğ ve ilan edildi.

İflas eden Genomed Sağlık Hizmetleri, özellikle saç ekimi gibi birçok sağlık hizmeti alanında, özellikle turistlere sunduğu hizmetlerle tanınıyordu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar