Aleyna Tilki konserlerini bir bir iptal ettiren kişileri ifşa etti: Bu sektörün a... koyayım

Aleyna Tilki konserlerini bir bir iptal ettiren kişileri ifşa etti: Bu sektörün a... koyayım
Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, kişisel sosyal medya hesabından kendisinin ölmesini isteyen insanların olduğunu söyleyerek müzik sektörüne isyan edip küfürler savurdu.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı çarpıcı açıklamalarla müzik sektörüne isyan etti. Tilki, kendisine yönelik uygulanan ambargoları ve sahnelerinin iptal edildiğini belirterek, müzik sektöründeki zorluklara dikkat çekti.

Instagram hesabından duygusal bir video paylaşan Tilki, gözleri dolu bir şekilde müzik sektöründeki sorunları anlattı. Sesi titreyerek konuşan şarkıcı, sahnelerinin iptal edildiğini ve bazı yerlerden banlandığını ifade ederek, "Bugün daha fazla para kazanmak için beni sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar" dedi.

Tilki, iş dünyasında her şeyin çetin olabileceğini ancak kendisinin ölmesini isteyen insanların olduğunu belirterek, bu durumu normal bulup bulmadığını sorguladı. Tacize uğradığı iddia edilen mekanlarda sahneye çıkmasının dayatıldığını söyleyen Tilki, "Benim ölmemi istiyorlar. Gerçekten yok olmamı istiyorlar. Kendimi ifade edebileceğim sahnelere çıkmama izin vermiyorlar" şeklinde sitemde bulundu.

Şarkı söylemeyi çok özlediğini ifade eden Tilki, hayranlarından konser beklediğini belirterek, olayı sadece kendisini dinlemek isteyenlerin çözebileceğini vurguladı.

Ünlü şarkıcı, müzik sektöründeki baskılara ve yaşadığı zorluklara karşı isyanını sosyal medya üzerinden dile getirirken, konu gündemde geniş yankı buldu. Aleyna Tilki'nin açıklamaları, müzik dünyasındaki çeşitli tartışmalara neden oldu.

eer.jpg

eww.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar