Eylem Tok kazayı duyar duymaz ne yaptı? Şirket çalışanı itiraf etti

Eylem Tok kazayı duyar duymaz ne yaptı? Şirket çalışanı itiraf etti
Eylem Tok kazayı duyar duymaz ne yaptı? Şirket çalışanı itiraf etti

Yazar Eylem Tok ve ünlü estetik cerrahı Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu T. Cihantimur, ATV’leri arızalanan ve emniyet şeridinde duran 5 kişiye çarptı. Kazada 1 çocuk babası Oğuz Murat Acı hayatını kaybetti.

rrr.jpg

Eylem Tok ile oğlu önce Mısır’a oradan da ABD’ye kaçtı, haklarında tutuklama kararı çıkarıldı. Korkunç kazanın ardından yeni detaylar ortaya çıktı.

“EYLEM HANIM BANA YOLU TARİF ETTİ”

Milliyet’ten Damla Güler’in haberine göre Eylem Tok’u o gece olay yerine götüren şirket çalışanı Ceren S. yaşananları şöyle anlattı: Saat 23.00 sıralarında Eylem hanımın telefonu çaldı. Anladığım kadarıyla şoförü ile görüştü. Eylem hanım biraz panik içindeydi ve bana, 'araba nerede' diye sordu. Masadan kalkınca bana 'Oğlum Timur'u alacağız' dedi. Ben de işverenim olduğu için fazla sorgulamadım. Restorandan çıkıp kendi aracıma bindik. Aracı ben kullandım. Eylem hanım yanımda oturup bana yolu tarif etti. Sonrasında sürekli telefonu çaldı. Görüşmeler yaptı. Ben yola odaklandığım için ne konuştuklarını duymadım.

tft.jpg

“ANNE BENİ AFFET ARAÇ PERT OLDU”

Eylem Hanım ve 2 çocuk da arabanın arka koltuğuna oturdu. Ben de U dönüşü yaparak geldiğim yoldan geri döndüm. Yolda Timur şoktaydı. Annesine sürekli, 'anne beni affet araç pert oldu' diyordu. Diğer iki çocuk kendi aralarında konuşuyordu ama Timur epey şoktaydı. Eylem Hanım Timur'a 'Sen iyi misin?' diyordu. İki çocuğu büyük bir sitenin önünde indirdikten sonra Eylem Tok'un evine gittik.

tt-001.jpg

“HAVAALANINA DOĞRU GİT”

Eylem Hanım bana, 'Sen Timur'u yalnız bırakma, biz şoför ile kaza yerine gidip kontrol edeceğiz' dedi. Ben Timur ile eve girdim. Timur'a, 'Ne oldu? Ne yaşadınız?' diye sordum ama cevap vermedi. Yalnız kalmak istediğini söyleyerek odasına çıktı. Bir süre sonra Bülent Cihantimur, Eylem Tok ve şoförleri eve geldi. Benim dışarıda beklememi istediler. Bir süre sonra da Bülent Bey 'Timur iyi değil doktora götürelim' dedi. Yolda giderken Eylem Hanım bana, "Havaalanına doğru git' demesi üzerine havaalanı yoluna girdim.

aw157299-01.jpg

BABASI DA ARABADAYDI

Eylem Hanım benim arabamdaydı. Bülent Bey kendi arabasıyla geliyordu. Yoldayken Bülent Bey sağa çekip durdu, yanımıza gelip 'Arabanın şarjı bitti, siz devam edin" dedi. Eylem Hanım'ın sonrasında bana 'Havaalanına doğru git' demesi üzerine havaalanı yoluna girdim.

Eylem Tok, yeni kitabıyla; hayatı farklı bir pencereden ele alacak - Güncel Kadın

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar