Eylem Tok ve katil oğlu Timur Cihantimur New York'da görüntülendi

Eylem Tok ve katil oğlu Timur Cihantimur New York'da görüntülendi
Ehliyetsiz kullandığı otomobil ile bir kişinin ölümüne neden olan Timur Cihantimur ve onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, New York'da görüntülendi.

İstanbul Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur'un karıştığı ölümlü trafik kazası sonrasında kaçarak Mısır ve ardından ABD'ye giden anne-oğul, gündemdeki yerini koruyor.

Kazada yaşamını yitiren Oğuz Murat Aci'nin ailesi ve kamuoyundan büyük tepki çeken olayın ardından Adalet Bakanlığı, Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur için kırmızı bülten talebini hazırlayarak ABD'ye göndermişti.

gilapytxgaebusp.jpeg

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mısır İnterpolü tarafından şahısların Mısır'dan ABD'ye gitmek üzere çıkış yaptığının bildirilmesi üzerine, ABD'den ülkemize iadeleri için geçici tutuklama talep evrakının diplomatik kanallar ve İnterpol aracılığıyla ABD yetkililerine iletilmiş olduğunu ifade etmişti.

gilapyvwmaet4r.jpeg

Gazeteci Razi Canikligil, sosyal medya hesabında ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur fotoğraflarını paylaştı. Mesajında "ABD’ye kaçan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur, New York’talar. 57. sokak ve 6. Avenue köşesinde görülen kaçak anne oğul fotoğrafları çekilirken gülmeleri dikkat çekti" ifadelerine yer verdi. Kaçan şüphelilerin Amerika'da tespit edilmesi, adaletin yerine getirilmesi ve iadeleri konusunda sürecin nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar