Evleneceği gelin erkek çıktı!

Evleneceği gelin erkek çıktı!
Aydın'da C.B. isimli vatandaş salon tuttu, yeni gelin ile düğün yaptı. Düğünde çıkan tartışma sonrası soluğu karakolda alan iki aile adeta şok yaşadı. M.K. olarak tanıdıkları gelinin erkek çıkması üzerine evlenecek çift kayıplara karıştı.

Eski eşiyle ayrı yaşayan C.B. isimli vatandaş salon tuttu, yeni gelin adayı ile düğün yaptı. Düğünde yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle iki aile birbirinden şikayetçi olup karakolluk oldu. Ancak aile asıl şoku karakolda yaşadı. M.K. ismiyle tanıdıkları gelinin erkek olduğu ortaya çıktı. Yaşanan şok sonrası damat C.B. ile gelinlik giyen M.K. takma isimli İ. kayıplara karıştı.

BOŞANMADAN EVLENMEYE KALKMIŞ

Türkiye''de yaşanan en ilginç olaylardan biri geçtiğimiz günlerde Aydın''da yaşandı. Eşi ile anlaşmazlık yaşayan C.B. isimli bir vatandaş, resmi olarak evli olduğu eşinden ayrılmadan başka bir kadınla evlenmeye kalktı. 

Salon tutan C.B., yeni eşi olacak M.K.''ya resmi nikah kıymadan düğün yaptı. Damadın yakınları ile diğer aile arasında iddiaya göre düğün sonrası bir meseleden dolayı tartışma çıktı.

Tv100''deki habere göre birbirinden şikayetçi olan aile, karakolda kadın ismi ile tanıdıkları gelinin resmiyetteki ismi erkek çıkınca şaşkına döndü. İddialar üzerine düğün yapan damat C.B. ile erkek olduğu halde gelinlik giyip C.B. ile evlendiği ileri sürülen İ. takma adlı M.K.’nin ilçeden ayrılıp izlerini kaybettirdiği öğrenildi. 

ERKEK OLDUĞUNU BİLİYORDU

Aydın''daki yerel gazetecilerin iddiasına göre damadın, gelinin durumundan haberi vardı. Gelinin trans birey olduğu belirtilirken, damadın akrabalarının ikiliyi aradıkları ancak şu ana kadar herhangi bir sonuç alamadıkları ifade edildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar