Kızına büyük rakip oldu! Aleyna Tilki'nin annesi gelinlik giyip klip çekti...

Kızına büyük rakip oldu! Aleyna Tilki'nin annesi gelinlik giyip klip çekti...
Genç popçu Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, müziğe hızlı bir giriş yaparak son yayınladığı Seni Kalbimden Kovdum ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Unutamazsın Beni'yi yeniden yorumlayan Öztel, klipte gelinlik giydi.

Güzelliğiyle genç kızlara taş çıkaran Havva Öztel, müziğe giriş yaparak son yayınladığı Seni Kalbimden Kovdum ile dikkatleri üzerine çeken Öztel, Unutamazsın Beni''yi yeniden yorumladı. Sözü ve bestesi Yıldız Tilbe’ye ait olan teklinin modern soundlarla yeniden düzenlemesini ise Efe Can yaptı.

Klipte giydiği gelinlik ile dikkatleri toplayan Havva Öztel’in gelinliğini kızı Ayça Tilki annesi için özel olarak Amerika’dan getirdi. Genç popçu Aleyna Tilki''nin annesi Havva Öztel kızına rakip oldu. Güçlü sesi ile de dikkatleri üzerine çeken Öztel yeni şarkısını yayınladı.

Bugün doğum günü olan ve 44 yaşına basan Aleyna Tilki’nin annesi dün yeni şarkısını görücüye çıkardı. Yıldız Tilbe''nin "Unutamazsın Beni" şarkısını yorumlayan Havva Öztel klibinde gelinlik giydi.

Takipçileri tarafından destek mesajları yağmaya başladı. Öztel ise yanında olan herkese sosyal medyadan teşekkürlerini iletti.

Öte yandan doğum günü olan Havva Öztel kızı Ayça''nın kutlamasını takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar