Yemeği geç gelince intihar etti!

Yemeği geç gelince intihar etti!
Antakya'da 25 yaşındaki Tarık T. internetten verdiği yemek siparişi geç gelince parasını geri istedi. Çıkan tartışmada önce kuryeyi yaralayan Tarık T. ardından canına kıydı.

Hatay iline bağlı Antakya ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İnternet üzerinden verdiği sipariş gecikince sinirlenen 25 yaşındaki müşteri, sipariş verdiği firmayı telefonla arayarak siparişini iptal etti. İptal etmesine rağmen adresine söylediği yemek gelen Tarık T., yemeği kabul etmeyerek kuryeden sipariş için ödediği ücreti talep etti. 

Para iadesi yapma yetkisi olmadığını belirten kurye, müşterinin genel merkeze başvurmasını tavsiye etti. Bu tavsiyenin ardından sipariş verilen şirketin Esentepe Mahallesi’nde bulunan şubesine giden Tarık T. yemek için kartından çekilen paranın iadesini istedi. Ancak yetkililer internetten hizmet verdiklerini ve 2 – 3 gün içerisinde ücretin karta iade edileceğini belirtti.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Aldığı cevabın ardından çılgına dönen Tarık T. önce şirketteki kuryeler ve yöneticilerle tartıştıı daha sonra tehditler savurarak, olay yerinden ayrıldı. Eve gidip aracını ve evindeki pompalı tüfeğini alan Tarık T, yemek şirketinin önüne gelerek otomobilinin içinden şirkette çalışanlara ateş etmeye başladı.

Tarık T.’nin açtığı ateşle şirkette kurye olarak çalışan T.E. dizinden yaralandı. Şirketi kurşun yağmuruna tuttuktan sonra aracıyla olay yerinden uzaklaşan Tarık T. aracından inerek kafasına sıkarak intihar etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar