Ev sahibinden kiracıya önce dayak sonra ölüm tehdidi!

Ev sahibinden kiracıya önce dayak sonra ölüm tehdidi!
Rumeli Hisarı’nda bir ev sahibi bir kadın, 5 kat artırmak istediği kirayı kabul etmeyen 3 öğrenci gençten birine sokak ortasında sopayla saldırdı. "Evimden çıkacaksın" diye bağıran kadının saldırı anı kameralara yansıdı.

Sarıyer Rumeli Hisarı’nda geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği son sınıf öğrencisi olan Onur Yavuzyılmaz, 2 arkadaşıyla, pandemi döneminde Şuayip ile Sevgi E. çiftiyle anlaşarak evlerini 2 bin 500 liraya kiraladı. Bir süre sonra ise ev sahibi ile anlaşarak kirayı 3 bin 500 TL yaptılar.

aw119468-01.jpg

Geçtiğimiz sene ev sahibi çift, kirayı 5 kat arttırarak 15 TL yapmak istedi. Gençlerin bunu kabul etmemesi üzerine çift ile aralarında bir anlaşmazlık başladı. Bu süreçte ise iddiaya göre ev sahibi çift, gençlere tehdit ile bazı hakaretlerde bulundu. Olayın yargıya taşınmasıyla mahkeme gençlere tahliye kararı verdi. Ancak gençler bir üst mahkemeye başvurarak sonucun çıkmasını beklemeye başladı.

aw119468-02.jpg

“EVİMDEN ÇIKACAKSIN” DİYEREK SALDIRDI

Geçtiğimiz günlerde ise gençlerden Onur Yavuzyılmaz, köpeğini gezdirdiği sırada ev sahibi kadın Sevgi E., ile karşılaştı. Elindeki sopayla gencin üzerine doğru yürüyen kadın, “evimden çıkacaksın” diye bağırdı. Bu esnada kadının gence vurduğu görüldü. Gencin küfür etmesi üzerine kadın sinirlenerek gence vurmaya devam ettiği görüldü. O anlar ise kameraya yansıdı.

aw119468-03.jpg

GENÇLER BİR GRUP TEHDİT ETTİ İDDİASI

Olaydan sonra ise gençler emniyete giderek kadın hakkında şikayetçi oldu. Evlerine dönen gençleri gece saatlerinde bir grup sokaktan bağırarak tehdit etti. Bu olay sonrasında da emniyete giderek şikayetçi olan gençlerin, koruma talebinde bulunduğu, korktukları için evlerine gidemedikleri ve arkadaşlarına kaldıkları belirtildi.

aw119468-04.jpg

aw119468-05.jpg

aw119468-06.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar