Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı cezaevinden görüntülü arama yapıp bakın kime seslendi

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı cezaevinden görüntülü arama yapıp bakın kime seslendi
Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı, Türkiye'de işlediği çeşitli suçlardan sonra Güney Kıbrıs'a kaçmıştı. Orada da yabancı bir kadına tecavüz ve gaspla suçlanan yarışmacı tutulduğu cezaevinden ablasını görüntülü arayarak arkadaşı Yasin Obuz'dan yardım istedi.

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde (GKRY) cezaevine girdi. Mahkeme, Tarlacı'yı 10 yıl hapis cezasına çarptırdı. Cezaevinden ablasını görüntülü arayan Tarlacı, arkadaşı Yasin Obuz'dan yardım istedi.

“ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM”

Tarlacı, ablasıyla yaptığı görüşmede "Suçsuz yere cezaevindeyim, çok kötü durumdayım" diyerek şu anda Dominik'te bulunan Survivor ve eski MasterChef yarışmacısı Yasin Obuz'a seslendi.

Tarlacı, "Bana yardım etsin. 10 sene ceza aldım. Beni çıkarsınlar" diyerek arkadaşı Yasin Obuz’dan yardım istedi.

taner-tolga-tarlaci-guney-kibris-ta-tutuldugu-16911715-2445-m.jpg

10 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Türkiye'de işlediği suçlardan dolayı GKRY'ye kaçan Tarlacı, burada da gasp suçundan tutuklanıp cezaevine gönderilmişti. Yabancı bir kadına tecavüz etmekle suçlanan Tarlacı'nın 10 yıl hapis cezası aldı.

Yasin Obuz ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Tarlacı'nın bu çağrısı, kamuoyunda geniş yankı buldu.

taner-tolga-tarlaci-guney-kibris-ta-tutuldugu-16911715-2944-m.png

TANER TOLGA TARLACI KİMDİR

Taner Tolga Tarlacı'nın hayatı, Almanya'nın Hamburg kentinde 2 Eylül 1984'te başladı. Kayseri kökenli olan Tarlacı, Almanya'da geçirdiği çocukluk döneminden sonra Türkiye'ye dönerek Mersin'de ilkokul ve ortaokul eğitimini tamamladı. Daha sonra Girne Amerikan Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden mezun oldu ve 2005'te Kıbrıs'a yerleşti.

2007 yılında Tarlacı, bir erkek güzellik yarışmasına katıldı ve bu yarışmada üçüncülük elde etti. Ardından 2010 yılında, Türkiye'nin tanınmış yetenek yarışması programı Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye katıldı. Tarlacı, Jüri üyeleri Hülya Avşar, Ali Taran ve Acun Ilıcalı'dan yeterli not alamadığı için yarışmaya veda etmek zorunda kaldı.

2011'de ise Tarlacı, Survivor Ünlüler Gönüllüler programına katılarak televizyon dünyasında yeniden boy gösterdi. Gönüllüler takımında yarışan Tarlacı, programa üçüncülükle veda etti. Yaşamı boyunca başarılarla dolu bir kariyer inşa ettiği düşünülen Tarlacı'nın son dönemdeki gelişmeleri ise dikkat çekiyor.

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde (GKRY) yaşanan olaylarla adı gündeme gelen Tarlacı, kaçak olduğu Türkiye'deki suçlarından dolayı GKRY'ye sığınmış ve burada yabancı bir kadına tecavüz ve gasp suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştı. Mahkeme, Tarlacı'yı bu suçlardan dolayı 10 yıl hapis cezasına çarptırmış. Son olarak cezaevinde ablasını görüntülü arayarak yardım istemesi, kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı.

taner-tolga-tarlaci-guney-kibris-ta-tutuldugu-16911716-9474-amp.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar