Cesedini parçalayıp dondurucuda saklamıştı katilin internet arama geçmişi tüyler ürpertti

Cesedini parçalayıp dondurucuda saklamıştı katilin internet arama geçmişi tüyler ürpertti
Milli Gazete Yazarı Mustafa Kasadar’ın 19 yaşındaki oğlu Muhammed Nuh Kasadar'ı vahşice öldüren caninin internet arama geçmişi tüyler ürpertti.

İstanbul Bayrampaşa'da Muhammed Nuh Kasadar'ı boğarak öldürdüğü ve cesedini parçalayarak derin dondurucuya koyduğu iddia edilen Hakan Öztürk, hakim karşısına çıktı.

Tutuklu sanık Hakan Öztürk, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla mahkemeye bağlandı. Duruşmaya, vefat eden Kasadar'ın müşteki abisi Ömer Faruk Kasadar ve taraf avukatları da katıldı. Sanık Hakan Öztürk, kimlik tespiti yapıldıktan sonra evli ve 1 çocuk sahibi olduğunu belirtti.

aw154942-01.jpg

“SAVUNMA YAPMAYACAĞIM”

Ancak savunmasında "Herhangi bir savunma yapmayacağım, aslında savunma yapmayacağım. Başka bir şey söylemek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Katil zanlısı mahkeme başkanının “Telefonunda küçük kız çocuklarının müstehcen videoları var. Buna ne diyorsun?” yanıtsız bıraktı.

muhammed-nuh-kasadar-cinayetini-isleyen-16113543-4481-m.jpg

Mahkeme başkanı, sanığın cep telefonunun incelemesinde cinayetten 10 gün önce "Kemik ateşte yanar mı? Kemik kaç derecede kül olur? 10 bin dolar kaç lira eder?” gibi aramalar yaptığını ifade etti.

Para istemeye olaydan sonra karar verdiğini açıklayan Öztürk ifadesinde “Muhammed ile kavga ettikten ve o öldükten sonra. Sizin okuduklarınız için bu kararı verdim. Kira borcunu ödemek ve cesetten kurtulmak için’’ dedi.

sl.jpg

Ara kararını açıklayan mahkeme, sanık Hakan Öztürk’ün tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Öztürk, mahkeme başkanının akıl sağlığına ilişkin bir problemin olup olmadığı sorusuna ise “Bilmiyorum ki” yanıtını verdi.

Hazırlanan iddianamede şüpheli Hakan Öztürk’ün ’tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar