Esnaf ziyaretinde Ticaret Bakanı'na kaçak çay ikramı!

Esnaf ziyaretinde Ticaret Bakanı'na kaçak çay ikramı!
Güngören'de seçim çalışmaları yürüten Ticaret Bakanı Ömer Bolat'a bir esnaf çay ikram etmek istedi. Bolat çay teklifini kabul edince esnaf, çayının kaçak olduğunu söyledi.

İstanbul Güngören'de seçim çalışmalarına katılan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ilçede esnaf ziyareti sırasında ilginç bir anı yaşadı. Bakan Bolat'a kaçak çay ikramında bulunan esnaf, gülümseten bir detayı öne çıkardı.

AK Parti'li Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Bakan Bolat, bir esnafın iş yerine girişinde çay içmeye davet edildi. Çayın sıcak olup olmadığını soran Bakan Bolat, "Sıcak" yanıtını alınca daveti kabul etti.

cayikrambakan.jpg

Ancak esnafın ilginç bir açıklama yaparak, "Çayım kaçaktır ama, onu söyleyeyim." demesi çevredeki herkesi güldürdü. Ticaret Bakanı'nın yanında kaçak çay kullandığını ifade eden esnafa, AK Parti'li Demir ise şaka yoluyla, "Ticaret Bakanı'nın yanında bu söylenir mi?" şeklinde cevap verdi. O anın ilginçliği çevredeki insanları güldürerek samimi bir atmosfer oluşturdu.

Bu anıyla birlikte seçim çalışmaları sırasında yaşanan bu neşeli olay, Bakan Bolat'ın esnaf ziyaretlerindeki samimi ve açık iletişim anlayışını vurguladı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar