Deprem sırasında 2.kattan atlayan kişi hayatını kaybetti

Deprem sırasında 2.kattan atlayan kişi hayatını kaybetti
Çanakkale Yenice merkezli yaşanan deprem Bursa'da da hissedildi. Deprem anında panik yaşayan bir kişi ikinci kattan atlayarak ağır şekilde yaralandı. Şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremin etkisiyle Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşanan trajik olayı paylaştı.

Depremin korkusuyla paniğe kapılan bir vatandaşın, ikinci kattan atlayarak ağır yaralandığını belirten Bakan Koca, maalesef yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini açıkladı.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu akşam Çanakkale Yenice'de meydana gelen depremde, Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış, ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir." ifadelerine yer verdi.

Deprem sonrası yaşanan acı olay, vatandaşları deprem sırasında doğru davranışlara yönlendirmek ve panikle atılan adımların tehlikesine dikkat çekmek adına bir kez daha güvenlik önlemlerinin ve bilinçli hareketlerin önemini vurguladı. Depremzedeye Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileyen Bakan Koca, "Allah hepimizi afetlerden korusun." ifadeleriyle deprem sonrası toplumun birlik ve dayanışma içinde olması gerekliliğine vurgu yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar