Esenyurt'ta sokak ortasında vahşet: Eski eşini bıçaklayarak intihar etti!

Esenyurt'ta sokak ortasında vahşet: Eski eşini bıçaklayarak intihar etti!
Esenyurt'ta meydana gelen trajik olayda, Ömer Avşar isimli bir şahıs, eski karısını sokak ortasında defalarca bıçaklayarak ağır yaraladı. Olayın ardından evine kaçan Avşar, intihar etti. Yaralanan kadın ise hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Esenyurt'ta Ömer Avşar adlı şahıs, eski eşine karşı şiddet içeren bir saldırı gerçekleştirdi. Sokak ortasında meydana gelen bu korkunç olayda, Avşar eski karısını defalarca bıçaklayarak ağır yaraladı. Saldırganın ardından evine kaçtığı bilgisi alındı ve kısa bir süre sonra intihar ettiği tespit edildi.

Üçevler Mahallesi 926. Sokak'ta gece saatlerinde gerçekleşen trajik olayda, 4 çocuk sahibi 40 yaşlarındaki Ömer Avşar, eski eşi M.A.'yı yaşadığı binanın kapısının önünde defalarca bıçakladı. Olayın hemen ardından, polis ve sağlık ekipleri çağrıldı ve yaralı kadın ambulansla hastaneye sevk edildi.

aw127308-03.jpg

ÇEVREDEKİLERİN İHBARI ÜZERİNE...

Ömer Avşar ise bir süre sonra 904. Sokak'taki bodrum katta bulunan evinde intihar ederek yaşamına son verdi. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, eve girdi ve olay yeri inceleme ekipleri daire içinde detaylı bir çalışma gerçekleştirdi. Yapılan incelemenin ardından, Ömer Avşar'ın cansız bedeni cenaze aracına konularak Adli Tıp Morgu'na götürüldü.

aw127308-02.jpg

Bıçaklanarak ağır yaralanan M.A.'nın ise hastanede tedavisinin devam ettiği belirtildi. Yaşanan bu üzücü olay, mahalle sakinlerini derin bir şok içinde bıraktı.

aw127308-01.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar