İktidar yanlısı Karagöz ile buluşan Özel’e troll tepkisi: Eleştiriler art arda geldi

İktidar yanlısı Karagöz ile buluşan Özel’e troll tepkisi: Eleştiriler art arda geldi
CHP lideri Özel, TBMM'deki makamında iktidara yakın gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile buluştu. Ziyaretten karelerin Karagöz tarafından paylaşılması sonrası Özel'e 'troll' tepkileri geldi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından başlayan siyasette 'yumuşama' süreci hız kesmeden sürüyor. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in buluşmasının etkileri devam ederken, Özel dün MHP Lideri Devlet Bahçeli ile de bir araya geldi.

İki liderin 45 dakika süren görüşmesi sonrası Ankara'daki 'ılımlı' havanın etkili olması beklenirken, dün dikkat çeken bir görüşme gerçekleşti.

İKTİDARA YAKIN MUHABİR İLE BULUŞTU

Öğlen saatlerinde MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüşen Özel, TBMM’deki makamında, iktidara yakınlığıyla tanınan ve muhalif isimlere hakarete varan paylaşımlarda bulunan Taha Hüseyin Karagöz'ü konuk etti.

gm-1lo1xkaaa6u2.jpeg

Gerçekleştirdiği ziyareti sosyal medya hesabından "Ankara’daki son durağım; CHP lideri sayın Özgür Özel oldu. Yine kibar ve samimi bir ev sahibiydi. Siyasette ortamı yumuşatacak adımların yenilerini planlıyor. Sadece görüşmek bağlamında değil, sahiplenmeyi de katıyor. Türk politikası adına umut verici gelişmeler doğrusu" sözleriyle paylaşan Karagöz, bir anda sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

gm-1loxxoaa2ql3.jpeg

İkilinin görüşmesi sosyal medyaya damga vururken, CHP Lideri Özgür Özel'e böyle bir ismin neden konuk edildiği sıkça soruldu.

İYİ PARTİ’YE DE GİTTİ

Özel buluşmasının ardından İYİ Parti Gryp Başkanvekili Turhan Çömez’i de ziyaret eden Karagöz, görüşmenin “Siyasi ortamı daha da yumuşatacak mesajların” geçtiğini belirtti.

Karagöz, İYİ Parti’nin “Akşener’in kurucu genel başkan olarak deneyimlerinden yararlanacaklarını” aktardı.

KARAGÖZ’DEN İLK AÇIKLAMA

Söz konusu tepkilerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Taha Hüseyin Karagöz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Yazılanları çizilenleri yeni yeni okuyorum;
Sabah AK Parti Genel Merkezi'nde başlayan temaslarım, İYİ Parti grubu ve CHP ile devam etti
Görüştüğüm tüm isimlerle her konuda anlaşamamakla birlikte asgari nezaketin korunduğu, samimiyetin hissedildiği atmosferde gerçekleşti
12 yıldır gazeteciyim. Savaşta, afette, hastalık bölgelerinde görev yaparken rastlamadığım kişilere, oturduğu yerden ahkam kesenlere hesap verecek durumda elbette değilim
Fonlardan, nefretten, çapsız ilişkilerden beslenenlere de öyle
Ancak kafa karışıklığına sebebiyet vermemek adına, tüm ev sahipleri ile gazeteci - politikacı diyaloğu içinde görüştüm, görüşüyorum, görüşeceğim
Şimdiye kadar hakaret, asılsız iddia ya da benzeri hiçbir dava lekesine bulaşmadım. Önceden olduğu gibi inandığım doğrular çerçevesinde bazen eleştirecek bazen destekleyeceğim
Elbette ikili hukukumu da, onların buna gösterdiği hassasiyeti göstererek koruyacağım
Yankı odalarında kalmak isteyenler, iletişimden kaçanlar ötede dursun
Sözüm konuşmayı ve dinlemeyi bilenlere
Tıpkı yapmaya çalıştığım şey gibi
Sevgilerle"

taha.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar