Sapık sucunun duruşmasında yer yerinden oynadı! Avukatlardan ailelere skandal soru

Sapık sucunun duruşmasında yer yerinden oynadı!  Avukatlardan ailelere skandal soru
İstanbul Bağcılar’da mahallesindeki çocuklara ses yalıtımlı özel odada yıllarca cinsel istismarda bulunan, bu anları videoya kaydeden 60 yaşındaki sapık Metin Şenay hakim karşısına çıktı.

Bağcılar’da 4 yıl boyunca mahallesinde bulunan 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan sapık sucu Metin Şenay’ın çocuklara yaptıkları kan dondurmuştu.

Metin Şenay, Bakırköy 24. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Mağdurların aileleri ve basın mensupları duruşma salonuna alınmadı.

bagcilarda-ozel-odali-istismar-iddiasi-4624-dhaphoto4.webp

SAPIK SUCUDAN SOĞUKKANLI SAVUNMA

Cumhuriyet savcısı suçlamaları kabul ederek soğukkanlı bir şekilde savunma yapan sanığın cezalandırılmasını talep etti.

bagcilarda-ozel-odali-istismar-iddiasi-4624-dhaphoto3.webp

İddianamede sapık Metin Şenay'ın Bağcılar'da bir su dükkanı işlettiği ve çocukları su dağıtımı için dükkanına çağırdığı, ardından onları cinsel istismara uğrattığı ifade edildi.

TECAVÜZ EDİP VİDEOYA KAYDETTİ

Mağdurların ifadelerinde Metin Şenay'ın kendilerini tehdit ettiği ve istismarları videoya kaydettiği ifade edildi. Ayrıca sanığın iş yerinde ele geçirilen dijital materyallerde çocuk pornografisi içeren içeriklerin bulunduğu belirtildi.

bagcilarda-ozel-odali-istismar-iddiasi-4624-dhaphoto6.webp

SİNİR KRİZİ GEÇİRTEN SORU

Duruşmada avukatların “Çocukları sucuya gönderdiniz ve sonra ne yaptığını sorgulamadınız mı?” sorusu istismara uğrayan çocukların ailelerine sinir krizi geçirtti. Sinirlenen aileler salonda bağırdı.

mmmmm.jpg

TUTUKLU KALMAYA DEVAM EDECEK

İddianamede sanığın daha önce benzer suçlardan yargılandığı ve ceza aldığı ancak daha sonra Yargıtay tarafından beraatine karar verildiği bilgisi de yer aldı. Mahkeme heyeti ara karar olarak sanığın tutukluluk halinin devamına hükmetti ve duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Sapık Metin Şenay için toplamda 128 yıl 9 aydan 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep ediliyor.

NE OLMUŞTU?

Sapık sucu Metin Şenay’ın okul çıkışında aracına bindirerek deposuna götürdüğü kız öğrenciye saatlerce ulaşamayan ailesi polise haber verdi. Güvenlik kameralarının takibi sonrası kız çocuğunu Metin Şenay’ın aldığı gözlemlendi. Su deposuna yapılan baskında kız çocuğu kanlar içinde bulunurken büyük istismar skandalı ortaya çıktı.

Sapık sucunun depoda bir odaya çocukların çığlıkları duyulmasın diye duvarlara ses yalıtımı yaptırdığı, mahalledeki çocuklara burada tecavüz ettiği, duvarlara “Bağırma, seni öldürürüm” gibi yazılar yazdığı, tecavüz anlarını videoya kaydettiği tespit edilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar