Ersan Şen canlı yayında çok net konuştu hangi ismin siyasi hayatı bitti

Ersan Şen canlı yayında çok net konuştu hangi ismin siyasi hayatı bitti
Türkiye’nin konuştuğu 31 Mart seçimlerine ilişkin değerlendirmeler yapan Prof. Dr. Ersan Şen hangi liderin siyasi hayatının bittiğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin AKP’nin kalesi olan illerde dahi oy oranını artırdığı seçimin ardından kendi Youtube kanalında seçim sonuçlarını tek tek analiz eden Ersan Şen’in açıklamaları dikkat çekti.

Seçim sonuçlarını iki noktaya bağlayan Şen, seçmenlerin özellikle emeklilere verilen sözler ve düzensiz göçmen konusunda sandıkta kırmızı kart gösterdiğini vurguladı.

Yerel seçimde en uzun oy pusulası 97 santimetre, en kısa oy pusulası 4,5 santimetre olacak

Şen, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın yükselişe geçtiğini vurgularken CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da siyasi hayatının sona erdiğini işaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu 'toplumsal yangın'ı söndürebilir mi?

“O SİYASETİN İÇERİSİNDE KILIÇDAROĞLU'NA YER YOK”

“Bu seçimin kaybedeni Kılıçdaroğlu” diyen Şen şöyle konuştu:

Siyasi hayatı bitti. Çok polemik yapıldı ama artık o iş bitti. Eğer isterse bundan sonra memleketi Tunceli'den milletvekili adayı olur. Bunun haricinde siyasette yeni bir versiyon başladı. O siyasetin içerisinde Kılıçdaroğlu'na yer yok.

Kılıçdaroğlu'ndan "devrimci" açıklama

“MUTLAKA SAADET PARTİSİ İLE BARIŞMALI”

Fatih Erbakan’ın önemli bir figür haline geldiğine dikkat çeken Şen durdurulamaz bir güç olduğunu işaret ederek, Yeniden Refah Partisi’ne ilişkin şunları söyledi:

Mutlaka Saadet Partisi ile barışmalılar. Baba yadigarı bir parti, Saadet Partisi'nin oyunu da eklerlerse büyük bir sıçrama yaşarlar. Yeniden Refah, bu ülkede denk bütçeyi savunan bir parti.

Yeniden Refah Partisi on X: "Cumhurbaşkanı adayımız Dr. Fatih Erbakan'dır! https://t.co/a3f8qh4Kxq" / X

31 Mart seçimleri genelinde AKP büyükşehirlerde hem de il ve ilçelerde büyük hayal kırıklığı yaşadı ilk kez CHP’nin gerisine düştü.

bb.jpg

YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar