Erdoğan'a destek olan Sinan Oğan'ın MHP planı ortaya çıktı: Devlet Bahçeli'yi böyle devre dışı bırakacak

Erdoğan'a destek olan Sinan Oğan'ın MHP planı ortaya çıktı: Devlet Bahçeli'yi böyle devre dışı bırakacak
Yerel seçimlerden sonra CHP, AKP ve Yeniden Refah dışındaki partilerin oy oranları düşerken, genel seçimlerde AKP'ye destek veren Sinan Oğan hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Türkiye 31 Mart yerel seçimlerinde sandık başına gitti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçmen iradelerine göre seçimi Türkiye genelinde aldığı yüzde 37.74'lük oy oranıyla birinci sırada tamamladı.

Geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde "Cehennemin kapılarını kapatacağız" söylemi sonrası ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklayan Oğan, büyük tepki toplamıştı.

Hakkında birçok iddia ortaya çıkan Sinan Oğan, yerel seçimler sonrası yeniden ortaya çıktı. Oğan, yerel seçim sonrası sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Büyük bir olgunluk ve demokratik bir havada geçen yerel seçimlerin ülkemiz ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kazanan adayları tebrik ediyorum. Seçimlerin özellikle de Türk Milliyetçileri açısından ciddi bir şekilde masaya yatırılması ve değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçimin merkezi haline getirdiğimiz Türk milliyetçilerinin, kendisini temsil iddiasındaki partilerin maalesef bu seçimlerde gerekli başarıyı gösteremedikleri görülmektedir” ifadelerini kullanmıştı.

AYLAR SONRA 'PLANA SADIK KAL' MESAJI

"Türk siyaseti yeni bir nesil değişimi arefesindedir. Önümüzdeki kısa süre zarfında bu konuda bir değerlendirme ve 'Yol Haritası'nı sizlerle paylaşacağım" diyen Sinan Oğan'ın bir sonraki hamlesi merak edilmişti. Öte yandan Oğan'ın paylaşımında "Plana sadık kal" anlamına gelen Latince "Nosce Tempus" deyişiyle 2027'yi etiketlemesi de dikkat çekmişti. Hakkında çıkan iddiaları her seferinde yanıtlayan Oğan için bir iddia daha ortaya atıldı.

DİKKAT ÇEKEN MHP PLANI

X'te Milliyetçi Odak isimli sosyal medya hesabının paylaştığı iddiaya göre, 28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı ortağı Erdoğan'a verdiği destek ile AKP cephesinden saygı toplayan Oğan, MHP'nin başına geçmek için Erdoğan'ı ikna etmeye çalıştığı iddia edildi.

Öte yandan Oğan’ın arasının bozuk olduğu bilinen mevcut MHP lideri Devlet Bahçeli'nin onursal başkan olarak görev yapması gerektiğini söylediği de öne sürülüyor.

Ayrıca Oğan'ın Erdoğan'ı ikna etmek için Zafer ve İYİ Parti'den memnun olmayan seçmeni havuza çekebileceğini de iddialar arasında.

ogan.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar