Erdoğan tartışma yaratan Hatay sözlerine açıklık getirdi: Muhalefete yüklendi

Erdoğan tartışma yaratan Hatay sözlerine açıklık getirdi: Muhalefete yüklendi
Kahramanmaraş'ta Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük tepki çeken sözleriyle alakalı konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezinde düzenlenen Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılım gösterdi.

aw136146-09.jpg

Kahramanmaraş'ta Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde bazı açıklamalarda bulunan Erdoğan, tepki çeken sözlerine açıklık getirdi.

"ZAHMET OLMAZSA TURİSTİK ZİYARET BURAYA YAPIN"

Erdoğan, Kahramanmaraş Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreninde yaptığı bir konuşmada, “Muhalefet diyor ki 1 yıl geçti ortada bir şey yok. Kahramanmaraş burada. Zahmet olmazsa turistik ziyaret buraya yapın. En son vatandaşımız konutuna ulaşıncaya kadar durmadan devam edeceğiz. Burada rakam olarak 1 nefeste söylediğimiz rakamın ne kadar arkasında emek olduğunu sizler biliyorsunuz... Şimdi birileri çıkmış Hatay’daki hükumet ve yerel yönetimle iş birliği ifadesinin üzerinde tepiniyor. Hükumet olarak biz hangi partiden olduğuna bakmaksızın bütçeden almaları gereken payı eksiksiz gönderiyoruz. Hakikaten yapacaklarını gördüğümüz projelere borçlanma yetkisi veriyoruz.

Normalde belediyelerin yapması gereken yatırımların önemli bir kısmını sırf vatandaşlarımız mağdur olmasın diye biz hayata geçirdik. Aksini iddia eden eksiklerinin üstünü örtmeye çalışıyor demektir. Bu belediyeleri yönetenlerin gözü ve gönlü başka yerde. İstanbul’dan İzmir’e, Ankara’dan Hatay’a hak ettikleri hizmeti kazandıramamak iş bilmezliktir. Kendilerine oy vermeyenlere hizmet götürmeyeceklerini ağızlarıyla söyleyenler son çırpınışlarını veriyor..." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar