AKP'li adaydan tartışma yaratacak seçim vaadi: Duyanlar 'Hiç mi ders almadınız' dedi

AKP'li adaydan tartışma yaratacak seçim vaadi: Duyanlar 'Hiç mi ders almadınız' dedi
AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı olan Abdullah Küçükoğlu, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde çok büyük tepki çeken bir video paylaştı. İşte detaylar...

Asrın felaketi olarak adlandırılan ve 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde acılar daha hala tazeyken AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'nun seçim vaadi gündeme bomba gibi düştü.

"İLAVE 1 KAT VERİYORUZ"

Uzmanlar olası İstanbul depremiyle alakalı sık sık uyarıda bulunarak hem eski konutların dönüştürülmesi hem de yatay mimariye geçilmesiyle ilgili bazı çağrılarda bulunurken AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı olan Abdullah Küçükoğlu, kendisine oy vermeleri karşılığında vatandaşlara +1 kat imar artışı vaat etti. Bu vaadini video haline getiren Küçükoğlu'nun oy istediği vatandaşlara "İlave 1 kat veriyoruz" dediği, vatandaşların da "Çok iyi" diyerek mutlu olduğu görülüyor.

"DEPREMDEN DERS ALMADI BU SİYASİLER?"

Kısa sürede en çok izlenen videolar arasına giren videonun altına "Akıllanmayın siz", "Sen imar barışı da yaparsın", "Kimsede sormuyor neden diye", "Depremden ders almadınız?" şeklinde yorumlar yaptı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar