Erdoğan Kılıçdaroğlu’na ilk hançeri kimin vurduğunu açıkladı: Bütün günahı da Bay Kemal'in sırtına yüklediler

Erdoğan Kılıçdaroğlu’na ilk hançeri kimin vurduğunu açıkladı: Bütün günahı da  Bay Kemal'in sırtına yüklediler
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da yaptığı konuşmada 14 Mayıs seçimlerini hatırlattı. "Bütün günahı da bay Kemal'in sırtına yükleyip kenara çekildiler" diyen Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na ilk hançeri kimin vurduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin vurduğu illerden olan Adıyaman’da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde önemli konuşan Erdoğan, muhalefeti eleştirdi.

Erdoğan, Adıyaman'da bugün 2 bin 798 konutun teslim edileceğini belirtirken, Türkiye'nin depremin yarattığı zorlukları aşabilecek tek ülke olduğunu vurguladı.

"Böylesine büyük bir felaketin altından bu kadar çabuk kalkabilecek başka bir ülke yoktur" diyen Erdoğan, devam eden konut projeleriyle birlikte barınma sorununu çözmek için çaba harcadıklarını ifade etti.

ALTILI MASAYI HEDEF ALDI

Konuşmasının önemli bir bölümünde muhalefeti eleştiren Erdoğan, eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik konuştu. Altılı masaya vurgu yapan Erdoğan, "Bütün günahı da bay Kemal'in sırtına yükleyip kenara çekildiler. Bay Kemal'e ilk hançeri vuranlar ise toplam oyları yüzde 1'i dahi bulmadığı halde sırtında Meclis'e taşıdığı uyanıklar oldu” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, muhalefetin terör örgütleri üzerinden siyaset yapmaya çalıştığını ve sürekli olarak Türkiye'nin istikrarını bozmaya çalıştığını belirterek, bu çabaların boşa olduğunu ve Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığını vurguladı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar