Erbakan'ın İBB seçimi için destek şartları Erdoğan'ı öfkelendirdi

Erbakan'ın İBB seçimi için destek şartları Erdoğan'ı öfkelendirdi
Yerel seçim öncesi partiler arası ittifak görüşmeleri devam ederken Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın İBB için AKP'ye destek şartları ortaya çıktı. İşte detaylar...

Yerel seçim öncesi muhalefet cephesi 'işbirliği'ni gerçekleştiremezken Cumhur İttifakı'nda henüz bir gelişme yaşanmadı. Kulislerde ise AKP ve MHP'nin ortak hareket edeceği konuşulurken Yeniden Refah Partisi'nin destek için bazı şartlar öne sürdüğü ortaya çıktı.

fsuuopnwcai-ajo.jpeg

Gazeteci Şaban Sevinç, Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan'ın, AKP’yi desteklemek için İBB adayı'nın Tevfik Göksu olması gerektiğini ve AKP'nin kalesi olarak bilinen Sultanbeyli ya da Esenler’den birisinin kendi partilerine bırakılmasını talep ettiğini ileri sürdü.

fsuuoplwcaiqurg.jpeg

Sevinç ayrıca, Erbakan'ın ayrıca Göksu'nun kazanması durumunda İBB’de önemli bazı pozisyonlar'ın Yeniden Refah Partisi'ne verilmesini talep ettiğini de iddia etti.

KABUL EDİLMEZSE SEÇİME TEK GİRECEKLER

Yeniden Refah Partisi ilgili taleplerinin kabul edilmediği takdirde İBB ve tüm ilçelerde seçime kendi ismi altında gireceği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar