Akşener Erdoğan’la olan randevusunu son dakika neden iptal etti? Ankara’nın kurt gazetecisi aldığı kesin bilgiyi paylaştı

Akşener Erdoğan’la olan randevusunu son dakika neden iptal etti? Ankara’nın kurt gazetecisi aldığı kesin bilgiyi paylaştı
İYİ Parti son günlerde üst üste gelen istifa haberleri ve ortaya atılan iddialarla gündeme gelirken, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile ilgili flaş bir iddia daha ortaya atıldı. Akşener, Erdoğan’la olan randevusunu neden iptal etti? İşte detaylar...

İYİ Parti art arda yaşanan istifalar ve sonrasında çıkan iddialar ile son günlerde gündemden düşmedi.

14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle başlayan çatırdamalar üst üste gelen istifalar ile daha duyulur hale geldi. İYİ Parti’nin kuruluşundan bu yana partide üst düzey görevler almış pek çok isim kamuoyuna İYİ Parti ile yollarını ayırma kararı aldığını duyurdu.

İstifaların ardından İYİ Parti’nin adı gündeme gelen iddialarla da sık sık anılır oldu. İYİ Parti bu çalkantılarla çok konuşulurken partide bir yandan da aday belirleme süreçleri ve yerel seçim hazırlıkları da bir yandan devam ediyor.

Muhalefet kanadında işbirliği tartışmaları çok konuşulurken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmüş ve Özel’in işbirliği teklifinde İYİ Parti’den ret kararı çıkmıştı. Böylece İYİ Parti yerel seçimlere 81 ilde aday çıkarma kararını yineledi.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken gazeteci Talat Atilla kaleme aldığı köşe yazısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

Atilla, Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep ettiğini yazdı.

AKŞENER, ERDOĞAN’LA OLAN RANDEVUSUNU NEDEN İPTAL ETTİ?

Atilla’nın yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

"Aldığım net bilgilere göre İyi Parti genel başkanı Meral Akşener, 30-40 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu talep etti. Aradan kısa bir zaman geçtikten sonra Akşener, talep ettiği randevuyu iptal etti. Bu iptalin gerekçesini ve Akşener'in Erdoğan'la hangi başlıklarla görüşmek istediğini bilmiyorum.

…Akşener'in önce Erdoğan'dan randevu talep ettiği, sonra bu talebini iptal ettiği kesin. Bundan sonra yazacaklarım kulis bilgisi olacak.

Akşener, Erdoğan'dan partisinden istifa etme hazırlığında olan milletvekillerini AK Parti'ye almaması için ricada bulunmak istemiş ama sonradan vazgeçmiş.

Bir başka kaynağım da bununla birlikte, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Akşener'e randevu vermesi gecikince, Akşener'in kızgınlıkla randevuyu iptal ettiğini belirtiyor. Bundan sonra ne olacak derseniz? Akşener, Erdoğan'dan yakında bir randevu daha talep eder ve görüşürler diye öngörüyorum!"

YORUMLAR (40)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
40 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar