Erbakan staj ve çıraklık mağdurlarıyla buluştu! Sözümüzün arkasındayız

Erbakan staj ve çıraklık mağdurlarıyla buluştu! Sözümüzün arkasındayız
Samsun'da düzenlenen aday tanıtım toplantısında Yeniden Refah Partisi, Samsun Staj ve Çıraklık Dernek Başkanı Murat Aydın ve yönetimiyle bir araya gelerek Erbakan'a mağduriyetlerini iletti.

Fatih Erbakan, staj ve çıraklık sigortası mağdurlarına verdiği desteği yeniden vurgulayarak, sözlerinin arkasında olduklarını ifade etti.Staj ve çıraklık sigortası kanununda değişiklik teklifinin TBMM'ye komisyona sunulduğunu ve Yeniden Refah Partisi'nin mecliste çoğunluğa sahip olmadığı için diğer partilerden destek beklediği ifade edildi. Eğer 3308 sayılı kanun bugün düzeltilmezse, Yeniden Refah Partisi iktidarında mağduriyetin çözüleceğini belirtti.

Dernek Başkanı Murat Aydın, staj ve çıraklık mağdurlarının durumuna dikkat çekerek, binlerce kişinin emeklilik haklarından yoksun olduğunu vurgulayarak, destekleri için Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'a teşekkür etti.

Federasyona bağlı derneklerin güçlerini birleştirerek staj ve çıraklık mağdurlarının sorunlarına çözüm bulunması gerektiği belirtildi ve tüm tarafların iş birliği yapması gerektiği vurgulandı

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar