Emre'nin Kılınc'ı, Livakovic'in gazabı: Tansu Sarı yazdı...

Emre'nin Kılınc'ı, Livakovic'in gazabı: Tansu Sarı yazdı...
Süper Lig’in 21. haftasında Fenerbahçe, sahasında Samsunspor ile karşılaştı. Fenerbahçe Samsunspor ile 1-1'lik skorla berabere kaldı. Tansu Sarı karşılaşmayı değerlendirdi.

EMRE'NİN KILINC'I LIVAKOVIC'İN GAZABI

Lider Fenerbahçe ligin ilk yarısında deplasmanda 2-0 mağlup ettiği Samsunspor'u Kadıköy'de ağırladı...

Sarı-lacivertlilerde Miguel Crespo, Alexander Djiku, Bright Osayi-Samuel, Luan Peres, Rodrigo Becao, Miha Zajc ve Ryan Kent yoktu...

Yeni transfer Leonardo Bonucci savunmanın ortasında Jayden Osoterwolde ile birlikte stoper pozisyonunda yer alırken; Miguel Crespo'nun yokluğunda İsmail Yüksek Fred Rodrigues'in yanında konuşlanmıştı.. Bir diğer yeni transfer Rade Krunic'in yanı sıra Lincoln Henrique, Joshua King, Michy Batshuayi ve Cengiz Ünder yedekler arasındaydı..

Markus Gisdol'un Samsunspor'undaysa Rick van Drongalen,Mickael Tirpan, Nanu Gomes, Bedirhan Çetin, Kingsley Schindler, Landry Dimata, Olivier Ntcham ve Gaetan Laura yer almadı..


Maçın başında Fenerbahçe'de Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci'nin vuruşları az farkla auta giderken Edin Dzeko'nun vuruşu kaleci Okan Koçuk'ta kaldı ancak gol adeta "GELİYORUM" diyordu..

Orta sahada Fred Rodrigues'in kaparak sağ tarafa bıraktığı topta Sebastian Szymanski Dusan Tadic'le duvar pası yaptı... Kale ağzına yakın bir yerde meşin yuvarlağı önünde bulan İrfan Can Kahveci kaleci Okan Koçuk'un yanından topu filelere bırakınca Fenerbahçe Samsunspor karşısında 1-0 öne geçti...

Golden sonra Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'nin kafa vuruşu kaleci Okan Koçuk'ta kalırken konuk Samsunspor'da Carlo Holse'nin vuruşu auta gitti..


Fenerbahçe'de Edin Dzeko kaleci Okan Koçuk'un üzerine vurunca sarı kanaryalar soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti..


Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol ikinci yarıya Çadlı golcü Marius Mouandilmadji'nin yerine Ercan Kara'yı alarak başlarken; Taylan Antalyalı'nın ceza sahası dışından vuruşunu Fenerbahçe kalecisi Dominik Livakovic kurtardı..

Fenerbahçe'deyse Dusan Tadic'in vuruşu kaleci Okan Koçuk'ta kalırken İrfan Can Kahveci ile Edin Dzeko kaleyi bulamadılar...


Samsunspor beklemediği anda golü buldu... Emre Kılınç'ın sağ kanattan köşe gönderine yakın bir yerden sol ayağıyla kullandığı serbest vuruşta kaleci Dominik Livakovic topu gol çizgisini geçtikten sonra çelince Karadeniz ekibi Samsunspor Kadıköy'de Fenerbahçe deplasmanında 1-1'lik eşitliği yakaladı..

Golün şokunu atlatmak isteyen fenerbahçe'de Sebastian Szymanski'nin vuruşunu kaleci Okan Koçuk kurtarırken
Fred Rodrigues'in vuruşu auta gitti..

Fenerbahçe'de Edin Dzeko, Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci kenara gelirken; Michy Batshuayi, Joshua King ile Cengiz Ünder oyuna girdi..

Michy Batshuayi ve Cengiz Ünder'in sert vuruşlarını kaleci Okan Koçuk kurtarırken; konuk Samsunspor'daysa Flavien Tait'in vuruşunu Fenerbahçe kalecisi Dominik Livakovic önledi..

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol Flavien Tait ve golü atan Emre Kılınç'ın yerlerine Morkye Fofana ile Osman Çelik'i alırken; Fenerbahçe'deyse Sebastian Szymanski yerini Emre Mor'a bıraktı..

Fenerbahçe'de sakatlanan Fred Rodrigues'in yerine Rade Krunic oyuna girerken, Cengiz Ünder'in kafa vuruşu az farkla auta gitti..

Ferdi Kadıoğlu'nun ceza sahası dışından vuruşunu Samsunspor kalecisi Okan Koçuk kurtarırken; Carlo Holse'nin sağ çaprazdan vuruşunu Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic önledi..

Son anlarda Rade Krunic bomboş pozisyonda topu auta gönderince Fenerbahçe şampiyonluk yolunda 1-1'lik beraberlikle 2 puan daha kaybetti..

Samsunspor maçı kazanmak adına hiçbir şey yapmadı..

"Fenerbahçe'nin yumuşak karnı" dediğimiz kaleci Dominik Livakovic yine yapacağını yaptı ve serbest vuruşta kapattığı köşeden golü yedi..

Lig'de 18 maçta 16 gol; kupada 3 maçta 9 yiyen Dominik Livakovic'in tek "kıyağı" Hırvatistan-Türkiye maçında kalesinden gereksiz yere çıkarak Barış Alper Yılmaz'dan golü yemek ve Milli Takımımızı Almanya'daki Avrupa Şampiyonası'na göndermek oldu...

Hatay; Antalya, Ludogorets, Nordsjaelland; Trabzonspor, Konyaspor maçlarında yediği goller..

Uzaktan şutlarda facia...

Acaba Fenerbahçe Yönetimi ve Sağlık Kurulu Dominik Livakovic'e bir göz taraması yaptırdı mı?

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın da 1-1 sonrası hem Edin Dzeko, hem Dusan Tadic, hem de golü atan İrfan Can Kahveci'yi kenara alması komediydi...

Bu değişikliklerle acaba maç kazanabileceğini mi zannediyordu?

Fenerbahçeli futbolcular Bursaspor'u küme düşüren, Galatasaray ve Giresunspor'da çok kötüperformanslar çizen Samsunspor kalecisi Okan Koçuk'un üzerine topları vurarak adeta kahraman yaptılar..

Sakatlanan Fred Rodrigues de Fenerbahçe formasıyla ilk kez puan kaybetti..

Galatasaray deplasmanda Trabzonspor'u yenerse 3 puanlık fark eşitlenecek..

Bakalım Başakşehir deplasmanında neler yaşanacak?

Samsunspor'u Kadıköy'den puan aldığı için kutluyor; Fenerbahçe'ye kalan maçlarında başarılar diliyorum..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar