Feci kaza! 4 yaşındaki torununu kurtardı, tramvayın altında kaldı

Feci kaza! 4 yaşındaki torununu kurtardı, tramvayın altında kaldı
Kadıköy'de dört yaşındaki torununu tramvayın altında kalmaktan kurtaran babaanne hayatını kaybetti.

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, 4 yaşındaki torununu tramvayın altında kalmaktan son anda kurtaran İlgün Çölege, kazanın ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay, büyük bir üzüntüye sebep olurken, Çölege'nin torunu ise hafif yaralı olarak kurtuldu.

İtfaiye ekipleri tarafından tramvayın altından çıkarılan İlgün Çölege, acil sağlık ekipleri tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Çölege'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Torunu ise olaydan hafif yaralı olarak kurtuldu.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kazanın detaylarını aydınlatmak amacıyla olay yerinde inceleme çalışmalarına başladılar.

kazakadikoy.jpg

Yaşanan korkunç anları anlatan görgü tanığı Ayhan Erek, "Tramvay gelirken çocuk aniden tramvayın yoluna fırladı. Bunu gören babaanne, çocuğu itti. Kendini kurtaramadı. Tramvayın altında 4-5 metre sürüklendi. Sonra tramvay durdu. Ambulans geldi. Torunu hafifti. Çocuk hafifti. Tramvayın altında kalmadı" ifadelerini kullandı.

Olay, Kadıköy'de büyük bir üzüntü ve şok etkisi yaratırken, soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar