Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun kimdir? Mesut Çoşkun intihar mı etti? Mesut Çoşkun neden intihar etti?

Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun kimdir? Mesut Çoşkun intihar mı etti? Mesut Çoşkun neden intihar etti?
Kahramanmaraş'ın Ekinözü Kaymakamı Mesut Çoşkun hayatını kaybetti. Birçok vatandaş internette kaymakamın neden vefat ettiğini araştırıyor. Peki Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun kimdir? Mesut Çoşkun intihar mı etti? Mesut Çoşkun neden intihar etti?

Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun kimdir?

2023 yılında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesine kaymakam olarak atanan Mesut Çoşkun hayatını kaybetti. Birçok vatandaş Mesut Çoşkun'un neden vefat ettiğini araştırıyor. Peki Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun kimdir? Mesut Çoşkun intihar mı etti? Mesut Çoşkun neden intihar etti?

MESUT ÇOŞKUN İNTİHAR MI ETTİ?

Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı 31 yaşındaki Mesut Coşkun'un beylik tabancası ile intihar ettiği iddia edildi. Korumasının haber vermesi üzerine olay yerinde giden polis ve savcılığın inceleme yaptığı belirtildi.

MESUT ÇOŞKUN NEDEN İNTİHAR ETTİ?

Mesut Çoşkun'un intihar ettiği iddiası hakkında henüz bir bilgi bulunmamaktadır.

MESUT ÇOŞKUN KİMDİR?

1993 yılında Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde doğan Mesut Coşkun, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında T.C İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Kaymakamlık mesleğine intisap etti.

Kaymakam refikliği stajını sırasıyla Ağrı-Doğubayazıt ve Trabzon-Beşikdüzü ilçelerinde tamamlayan Coşkun, Afyonkarahisar-Dazkırı ve Burdur-Karamanlı ilçelerinde kaymakam vekilliği stajı gerçekleştirdi.

107.Dönem Kaymakamlık kursunu Üstün Başarı derecesi ile tamamlayan Coşkun, 23.06.2021 tarihli Atama Onayı ile Artvin Kemalpaşa Kaymakamı olarak atandı. Daha sonra asaleten İhsangazi Kaymakamı olarak atanmış ve 2023 yılında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kahramanmaraş Ekinözü ilçesinin Kaymakamı olarak görevlendirilmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar