Döviz kuru tepetakla olacak! Ünlü isim net tarih verdi! Dolar 11 TL olacak

Döviz kuru tepetakla olacak! Ünlü isim net tarih verdi! Dolar 11 TL olacak
Döviz kurunda yaşanan dalgalanma devam ederken ekonomist Evren Devrim Zelyut, tarih verekrek doların kaç TL'ye düşeceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

NET TARİH VERİLDİ! İŞTE DOLARIN DÜŞECEĞİ RAKAM

Yeniçağ Gazetesi yazarı  Devrim Zelyut, doların düşeceği tarihi açıkladı. Zelyut, doların 11-12 liraya inebileceğini söyleyerek bir de tarih verdi. Ekonomi cephesinde güvenin yeniden geri kazanılacağını söyleyen  Zelyut, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Altılı masanın yapacağı ilk iş rasyonel ekonomi politikalar. MB yönetiminde, piyasa yönetiminde liyakate önem verdiklerinde siz kurda bir geri çekilme göreceksiniz. En önemli nokta, cumhurbaşkanı seçildikten sonra hisse ve tahvil piyasalarından kaçan para 70-80 milyar dolardan fazla. Burada onun yerine daha güvenilir bir figürün gelmesi sermaye akışlarını tersine çevirecek."

"Dolar 18 liraysa 11-12 liraya indirecek. Doların 11-12 olduğu atmosferde maliyetler geri çekildiğinde siz 6 ay sonra bambaşka bir Türkiye görmeye başlayacaksınız. Sorunlar sıfırlanacak demiyoruz ama çözüm ve hissedilir bir rahatlama güvenilir bir politikalarla karşımıza çıkacak."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar